AKTUELNO

Iako su je svi ukućani podržali nakon što je pred svima pušten snimak u kojem razmenjuje nežnosti sa svojim dragim, Luna Đogani i dalje stvara tenziju u kući.

Tokom celog dana, Miljan Vračević je imao konflikt sa pojedinim ukućanima i često je ponavljao šta ga najviše muči i čime je izazvan da iznese pravdu širom auditorijumu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se Teodora Džehverović, između ostalog, trudi da ovog ukućanina zaobilazi u širem luku, on i te kako pronalazi način da joj se približi da bi opravdao sve ono što se dogodilo u prethodnih nekoliko nedelja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je pred svima rekao sve što je mislio, u dnevnoj sobi našao se sa Lunom Đogani koja ga je podržala u svemu, ali isto tako dodala da joj nije jasno kako je samo ona u centru pažnje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam jadnica ovde najiskrenija i ništa nisam demantovala niti sam sakrila. I sad svi mene napadaju kako ja ne znam šta radim sa Slobom! Izvini, je l sam ga ja terala da bude sa mnom? I zašto ne puštaju sve snimke nego samo gde smo Sloba, Kija i ja? Ajde bre, više  preterali ste! - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Na ovu Luninu konstataciju Miljan je dodao da je apsolutno podržava i da je shvatio da u kući postoji mnogo ljudi koji se međusobno već dugo poznaju. Kako su i na koji način ukućani razgovarali pogledajte u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

Autor: K.R.

#Darija Vračević

#Luna Đogani

'