AKTUELNO

Stao je u odbranu svoje bliske prijateljice.

Veliki šef poslao je danas pismo zadrugarima u kojem je naveo da je ovo jedna od najlošijih nedelja u "Zadruzi", budući da je fabrika pre vremena zatvorena, da se poslova niko ne hvata, da se i dalje krše pravila, ne ispunjavaju zadaci, a o higijeni kuće se ne vodi dovoljno računa, zbog čega je zatražio od zadrugara da se izjasne o tome da li je krivac ovonedeljni Vođa Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su mnogi bili saglasni u tome da Ana nema neophodan autoritet, nisu joj zamerili na njenom ponašanju tokom ove nedelje, a u njenu odbranu prva je stala Saška Karan, dok su zamerke na račun njenog vođstva imali, između ostalih, Zorana Stefanov i Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je nekoliko zadrugara iznelo svoj sud, Ana je odlučila da se obrati svima i kaže kako stvari, zapravo, stoje.

Neću da glumim strogoću i budalu, nešto što nisam. Ja sam vama podelila poslove, ne mogu da vas vučem za rukav da neko čisti, da ide u štalu... Nisam ja kriva zbog toga što se neko uspavao, niti ja imam zadatak da budim nekog ko se sam prijavio da ide u fabriku... Nisam ja policajac ovde - pravdala se Ana, a onda je Marko Janjušević Janjuš rešio da stane u njenu zaštitu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Ana sela, Janjuš je ustao i pred svim zadrugarima izneo hvalospev na račun svoje najbolje drugarice.

Ovo je najbolji vođa do sada u "Zadruzi", ne postoji ovakav Vođa nigde na svetu! Ovo nikad nisam doživeo - oduševljen je bio Janjuš.

Pink.rs

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

'