AKTUELNO

Ne poštuju pravila!

Pre nego što su ušli u rijaliti Zadruga, učesnici su znali kakva pravila postoje u ovom impresivnom gradu i da se ona moraju poštovati. Međutim, zadrugari sve više i više krše ta pravila, a jedno od njih koje najviše ne poštuju je da je zabranjeno spavanje preko dana. Zbog toga su i danas strogo kažnjeni.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Veliki šef je poslao pismo u kom je još jednom objasnio zadrugarima da se ovo pravilo mora poštovati:

Zadrugari, iako znate da je spavanje preko dana strogo zabranjeno i neki od vas su juče kažnjeni zbog toga, danas se pojedinci ponovo ne obaziru na ovo pravilo. Zbog toga smo doneli odluku da nedeljnim honorarom budu kažnjeni Sloba, Anđelo, Teodora, Đekson, Zorana, Sara, Vojke, Bora, Divna, Bane i Miki. Zadrugari koji nemaju honorare kažnjeni su sa po 30 hiljada dinara koje će na ime kazne biti dužni da isplate televiziji Pink - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Luna se KUNE u Baneta kao u BRATA, a bila sa njim u KREVETU! Kako će reagovati Sloba kada bude video OVO! (VIDEO)

Teodora Džehverović je veoma burno reagovala na ovu kaznu, zbog čega je došlo do rasprave između nje i pojedinih učesnika. Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Kazna

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'