AKTUELNO

Nije joj bilo prijatno kada je čula njenu stranu priče.

Teodora Džehverović je nedavno saznala da majka njegovog dečka Anđela Rankovića ne podržava njihovu vezu što joj uopšte nije bilo prijatno, a to isto saznanje je dobila i Sanja Stanković sa kojom je Jovana Tomić Matora u veoma čudnom odnosu.

Foto: RTV Pink

Dušica Jakovljević u toku prethodne večeri posetila zadrugare kako bi im postavila pitanja koja su uputili gledaoci koji svakodnevno prate rijaliti "Zadrugu". Njih je zanimalo kako se Sanja i Teodora nose sa tim saznanjem da ih majke ovih ukućana ne vole.

Foto: Printscreen Youtube

Zavoleće me. Jovanina mama nije ništa loše rekla za mene. Kad ja budem izašla odavde, ona će mene da upozna. Ja sam napravila čoveka od Jovane ovde. Svi znamo kakva je Matora bila ranije, da je pravila gluposti u rijalitiju i da je pila i svašta nešto.  Ja sam iz nje izvukla ono što ima najbolje u sebi - priznala je Sanja.

Foto: Printscreen Youtube

Meni je najbitnije da je moja porodica podržala Anđela i da ga ja ispoštovala maksimalno, pogotovo moja majka kada je došla ovde. Očigledno ja ovakva kakva jesam nisam dobra za njhovog sina, ali da nisam ovakva kakva jesam ne bih se borila i skakala za njega - bila je ljuta Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

U razgovor se uključila i Matora kojoj je zasmetalo što plavuša ni u jednoj situaciji ne pokaže poštovanje prema njoj i odbrani je ili pak kaže neku lepu reč. Ali je odala tajnu i da se pored nje oseća kao žensko, na šta su svi zadrugari prasnuli u smeh.

Utiče na mene kao žensko. Imala sam ozbiljan problem sa alkoholom. Sanja deluje na mene pozitivno i umirujuće, prvi put da se osećam tako i kao mala pi*kica - rekla je između ostalog Matora.

Pročitajte još: KUPOVALA RUŽE FANOVIMA: Jelena Golubović UŽIVO U EMISIJI dobila pohvale od NJE! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'