AKTUELNO

U toku emisije u program su se uključili i verni gledaoci rijalitija ''Zadruga''.

U emisiji koja se emituje na TV Pink, u kojoj, osim novinara gostuje i bivša učesnica zadruge Jelena Golubović uključili su se i verni gledaoci rijalitija ''Zadruga''.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon kraćeg razgovora koji su imali u studiju javila se i jedna gledateljka koja je imala samo reči hvale za Jelenu, koja je na Božić zbog operacije koja je očekuje morala da napusti ''Zadrugu''.

Čula sam da je bila gost u našem mestu u Sopotu i da je za njene fanove kupovala cveće kad je izašla sa Farme. Imala je želju da kupi cveće njenim fanovima, a moja pokojna majka je bila fan Farme i  gledala je rijaliti i nastavke i bila sam toliko ljuta i htela ne htela sve sam upoznala i zato sam zvala imala sam sreću večeras. Jelena je jako naporna i jako teška, a da je jako iskrena i da nikada u životu nikada nije slagala, ukrala, bila je vrlo iskrena. Inače sam majka troje dece i jako joj zavidim i da mi je ona negde bila pokretač da se suočim sa nečim gde treba ići napred. Zamolila bih gospođicu Jelenu da treba da bude u rijalitiju takva i da samo malo stane, rijaliti je za preterivanje ali ne toliko. - ispričala je gledateljka Indira.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Jelena prokomentarisala ovo i šta je gledateljka još ispričala pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Jelena Golubović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'