AKTUELNO

Ogolila dušu do koske!

Teodora Balzak tokom gostovanja u emisiji Marka Janjuševića Janjuša koja nosi naziv "1 na 1 sa Janjušem", govorila je o izdaji prijatelja tokom boravka u zatvoru, ali o tome da kada ugleda pticu, zna da će se desiti nešto lepo.

Da li ti je neko ponudio pomoć u tom trenutku - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne i ne treba. Pustili su me niz vodu. Ostajem sasvim sama, apsolutno sama - rekla je Teodora.
Je l' ti je drago što si sama izdržala i što 3 odsto ljudi što bi izdržalo tri godine u nekoj ćeliji, drugoj državi i bez ijedne informacije - pitao je Janjuš.
Ponosna sam na sebe. Nikada neću zaboraviti rečenicu moju, uvek sam im pričala na prozoru, veliku većinu sam ispratila... Ja sam se kretala kroz blokove, znala sam ko je gde u zatvoru, ali to meni ništa nije s neba palo, nego sve sama. Ja sam kasnije prešla da radim u bolnicu koja je pripadala istrazi. Čula sam da ima neka bolnica, top uslovi, da imam izlaske u grad i da radim. Otišla sam kod komandirke, pitala, ona me je pitala: "Otkud ti znaš za to? Ima lista čekanja", ja sam mislila da nema šanse da upadnem, ali grizem ja. Molim se u sebi i kažem: "Bože daj mi neki znak" i ide neka ptica, a kad god sam videla pticu to je bio dobar znak. Ona mi se pos**e i ja sam znala da je nešto dobro. Pozvali su me i rekli da idem na probni rad. Posle godinu dana ja prvi put izlazim da vidim drvo, jer ti tamo imaš žice i nebo. Ja sedam u kombi, izlazim i gledam život: ovaj kupuje u prodavnici, ovaj džogira... Odjednom šuma, zelenilo, ja nisam disala. Kad ono neka mala zgrada, bolnica. Rekla mi žena da mi skuva kafu, ja gledam u tuš kao Boga da sam videla. Vidim srnu, ja pitam: "Je l' ovo srna?", kaže žena: "Sedi dete pij kafu, šta se čudiš?". Ja sam se toj tuš kabini obradovala, imala sam i televizor. Ja sam dve godine radila sama, ona je otišla. Moja plata je bila 500 evra, iznela sam ja novac - rekla je Teodora.
Uskoro te čeka razvod - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

9. oktobra idem da se razvedem, imali smo zlatnu svadbu, ali se ne videsmo sedam godina - rekla je Teodora.

Nakon toga, Teodora je odgovorila na set intimnih pitanja, između ostalog otkrivši da je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav bila hauba skupocenog automobila marke "Jaguar".

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.