AKTUELNO

Iako su u zadruzi mnogi učesnici pokazali neiskrenost, a prema nekima stavili masku na lice, Jovana Tomić Matora je otkrila ko su lažni prijatelji i šta za nju predstavlja pravo prijateljstvo.

Kako su kući takmičari sa različitim karakterima, mnogi su naučili kako da se solidarišu jedni s drugima. Iako su u igri istina mnogima pale maske i kako su postupcima pokazali svoje svetle i mračne strane, Matora je odlučila da se oglasi povodom njihovih međuljudskih odnosa u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Alo šta se dešava ovde, bre!? Ovde se svako sa svakim solidariše, a ui stvari nisu ni prijatelji samo nose maske. Pa ja u životu ne bih mogla, recimo, da se posvađam sa Lunom i sad ja kao idem kod Sare da mi ona bude drugarica. Pa ne može ona meni Lunu da zameni nikad u životu!! - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućani Sloba Radanović i Luna Đogani, sa kojima je imala razgovor potvrdili su svaku reč a Luna je dodala:

Pa i ja kad se sa Slobom posvađam, ja ležim sama u krevetu. Nema potrebe da se ja družim sa nekim ko mi ne prija, bolje mi je da budem sama.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon razgovora koji je bio iskren i emotivan, Matora je dodala da je pokušala da u najpopularniji rijaliti uđe kao potpuno druga osoba sa obećanjem da se neće zaljubiti i da neće piti, a to se nije desilo iz razloga što ne može protiv sebe. Kako je ovaj razgovor priveo kraju i šta je Matora još ispričala o sebi pogledajte u linku koji se nalazi ispod.

Autor: K.R.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

'