AKTUELNO

Da li će se Miljanino proročanstvo ispuniti!

U toku je emisija "Pretres nedelje" u kojoj će voditeljka Ivana Šopić učesnicima Elite postavljati pitanja na najaktuelnije teme protekle nedelje.

Sledeća tema o kojoj ukućani diskutuju je odnos Anite i Matore.

Ko bi verovao posle svih onih protuva koje su se kačile na Matoru. Njoj sada karma vraća za sve što je radila i ne bih ja Anitu tu mnogo sputavao. Ovo je predug period da bi se ljudi iskulirali ali ljubomora nestaje sa sigurnošću. Meni je zanimljivo svakako -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anitu je sada ona prava i top je. pre neki dan sam rekao Matoroj da treba da je pusti da kaže šta misli. Ne zna se koja je ljubomornija -rekao je Bebica.
Ja ne bih mogla tako. Nisam ljubomorna, možda kroz neku šalu. Mislim da ne treba da se guše da ne bi imale toliko svađa a Matora treba nju da stavi kao prioritet -rekla je Bojana.
Meni je Matore žao ali je razumem kada me je napadala da mi odbranila Sanju. Anita je sa Matorom iz čiste koristi i biće sa njom do poslednjeg dinara. ovo što ljubomoriše je samo zarad rijalitija da bi ljudima dokazala da joj je stalo do nje. Videćete u nastavku rijalitija da ovo ljubav nije. Kada bude ušao neki muškarac Matora će lupati po staklima i zidovima a sada i dalje misli da sve što leti se jede. Kao što sam pričala za Sanju... -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se sa Miljanom jer dobro prognozira verovatno iz ličnog iskustva. Ovde treba da se plaše više Anite nego mene. Iskreno, Anita nije bila zaljubljena u Zolu za razliku od Markovića nego mi je terala inat. Zola je bio iskreno zaljubljen u Anitu i bilo mu je teško, hteo je da drži do sebe -
Miljana me je pitala da li ulazi Zola -izneo je Ša.
To nije tačno, pitala sam da li ulazi još neko. Zola je meni svašta pričao o Aniti, da je labilna i da nikada ne bi bio sa njom -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da je Zola sve što ti je rekao laž -rekla je Matora.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B