AKTUELNO

Tata mata!

Darko je ugostio Milenu Kačavendu, a ona je oplela po cimerima.

Milena šta misliš kome najviše smetaš? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljani smetam, turbo je sa njom, nisam imala u planu da se raspravljam, Urošu smetam, Aneli. Oni se spremaju ko je jači ko je bolji, ali gazi kuma kao puma, za dve nedelje sam tata mata - rekla je Kačavenda.
Sa Aneli sve češće ulaziš u sukobe - rekao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene cela priča podseća na Aninu priču, trudila sam se da ne budem subjektivna, ona je apsolutni folirant, samo lova, njena priča je jako tužna, ali se ona ponaša totalno drugačije. Ona je atraktivna, ali je sad zgaženi pikinezer, sad ću da joj pokažem jer me sve vreme dira. Ona nije neko ko će da se posvađa, rekla sam joj da protiv nje nemam ništa, ovde su na komentare alergični, ja sam mnogo brutalnija od ovog što su oni videli, ja sam tip koji prihvata direktne kritike, oni nemaju meni šta da zamere sem što nosim kupaći u 50 godina, nisam znala da trebam u skafanderu na bazen. Puno je toga postigla estetski do sada, nos ima kao Majkl Džekson iz mlađih dana, svi su na nju ljubomorni jer je ona najlepša, to izjavljuje. Koristi se niskim komentarima, mene to ne interesuje. Realni da budemo ona treba da otvori detektivsku agenciju. Kaže njen Asmin je ceo život jurio samo starlete, ti pričaš o sebi. Ja Staniju pratim, ti ćeš da mi pričaš o lignjama i Staniji, ko da nije videla lignje nikad u životu dok se nije Alibaba pojavio - rekla je Milena.
Ja se stalno družim sa muškarcima - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

I tu imaš nevolje u raju, oko omiljenog, oko kremica - rekao je Darko.
Meni kad je dosadno ja se sa njima šalim. Sanjin je kao bukva odmah se prima, stalno ga zezam, pa se i sa Nemanjom šalim. Rekla sam pozdrav za Jasminu nek mu ona kuva. Sanjin mi je komičan, ujutru je top, preko dana isto, uveče ide na ogradu - rekla je Milena.
Jel misliš da ćeš moći da utičeš na raspoloženje Sanjinu? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć smo se raspravljali, rekla sam mu ako hoćeš idi odma tamo kokošinjac baciš se i padaš na glavu. Mislim da su muškarci ove godine mnogo slabiji, Sanjin jepod kontrolom ali ima četiri godišnja doba u toku dana, on se još nije uklopio, sinoć sam ga napičkala, ali sam ga izgasirala, sad je dobro - rekla je Milena.
Uroš kaže da si zlo od žene i da si okrenula sve ljude protiv njega - rekao je Darko.
On je komičan, pričala sam sa analitičarom, čovek se vidno unervozio zbog Uroša, jer mu se pakuje priča, i onda me je Slobodan zamolio da ja to kažem - rekla je Milena.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.