AKTUELNO

Prašta, ali ne zaboravlja!

Šparavalo Anđela rešila da Nikoli pređe preko uvreda, pa ga poslala u izolaciju, a zatim su svoj sud dali Terza i Jovana Cvijanović.

Teodora je neko koga zanm spolja, ja nju jako gotivim, ona je meni ženski šmeker, ima takav stav da ne sme niko da joj priđe - rekla je Špareavalo

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njih dvoje, neću u to da ulazim, neću da se mešam, Teodora nema neke simpatije prema Nikoli, on njoj prija, i mislim da ona iima nekog spolja, i da su joj misli napolju - rekla je Šparavalo.
Plaćala sam ti koktele - rekla je Teodora.
Nikola, ne znam šta bih rekla, bilo mi je krivo jer me uvredio dosta puta, došao je u pušionu i doneo meni i Slađi doneo dve kriške rkema i rekao da nije tako mislio, ne mogu ja da budem prijatelj da ulazim u neku komunikaciju s njim jer me je uvredio - rekla je Šparavalo.
Ja stvarno ne mislim to o njoj, bilo mi je krivo - rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostaviću Teodoru moju , nominovaću Nikolu - rekla je Šoparavalo.
Teodora, odma smo se zgotivili, prelepa devojka, luda pozitivna, volim tvoj osmeh, super si mi - rekao je Terza.
Sa Nikolom provodim dosta vremena, dečko je jako vredan, ne stidi se ni jednog posla, Teodora nemoj da se ljutiš, ali moram njega da ostavim - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Teodore i Nikole oni su još u karantinu pokazali simpatije, mislimd a Mensur nije ni u priči, mislimd a ti treba neko ko je zreliji od Nikole, mislim da si jako dobra i krhka - rekla je Jovana.
Što se tiče Nikole par puta smo pričali,on je mene pozitivno iznenadio, trebao bi malo da radi na svomn ponašanju, neću da dužim ostavljam Teodoru - rekla je Jovana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.