AKTUELNO

On zna!

Nenad Aleksić Ša osvrnuo se na učešće Mensura Ajdarpašića i Marka Janjuševića Janjuša, pa dao svoj sud o njihovim postpupcima.

Imali smo prilike da pogledamo video prilog odnosa Milice, MilJane i Terze, kako ti to komentarišeš? - upitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše mi je nerealno, ne znam da li mi je tužno ili smešno, nisam očekivao od Terze da će da priušti ovakvu vrstu programa, Miljana kao Miljana može da radi šta želi takva je, muškarac i žena trebaju da drže do sebe, trebao je da drži do sebe, ako je već sa Milicom, ako na ovaj način želi da bude u centru pažnje, meni je totalno nezanimljivo - rekao je Ša.
Koji je tvoj komentar na odnos Aneli i Janjuša - upitala je Ana.
Mogu da izdvojim Janjuša i Mnesura, Mensur sa stavom i ponašanjem, savršeno učešće, voleo bih sebe da vidim u istoj takvoj priči, mislim da je sazreo, ako skapiraš gde grešiš naravno da možeš da promeniš - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš koristi rijaliti baš akko treba, Janjuš se igra, on neće ni sa jednom devojkom da ima bilo šta - rekao je Ša.
Miki je rekao da je uvek iz njegove šale na kraju završio sa nekim - rekla je Ana.
Bogu hvala uspeo je te greške da ispravi, sa te strane mi je jako drago, sazreo je kao rijaliti učesnik, izdvaja mi se u odnosu na te fejk priče, ne kapiram poentu da na taj način neko želi da se eksponira, takav je najbolji izdvaja se od svih - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Misliš da se ništa neće desiti između Aneli i Janjuša? - upitala je Ana.
Ako je pametan, neće preći granicu, sa druge strane zna da se devojka ne traži u rijaltiju. Od 100 posto njih 90 posto neće uspeti u rijalitiju, ja gledam i kroz život i kroz rijaliti , ja sa moje tačke gledišta, stvarno ne tražim devojku u rijalitiju, momci su - rekao je Ša.
Kako ti deluje Jovana, Janjuševa? - upitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Loži je, nije ozbiljan, Jaki kao Jaki. Mogu da kažem da ona ima iskrene emocije prema njemu, vidim da je ona u njemu videla pravog muškarca, mogu da kažem ali ne mislim tako - rekao je Ša ironičan.
Matora je izjavila da ako se Jovana igra, onda je mnogo bolji igrač nego Janjuš - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo sam ispratio nešto što mi iskoči neki klip, kada uđem unutra videću, ovo što ja trenutno vidim deluje mi onako fejk - rekao je Ša.
Poznajem dosta učesnika i par učesnica, Teodoru Balzak, radio sam joj pesmu, u jednom periodu smo se družili - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.