AKTUELNO

Nije dao na sebe!

Elita trenutno u Beloj kući bira osobu o kojoj su promenili mišljenje ka lošijem. Reč je dovio Šan.

Prva osoba je Čuburac kome sam pokušavao više put ada skrenem pažnju na ponašanje. Druga osoba je Boža Džons zbog svega što je rekao i treća osoba je Jovana Cvijanović. Rekao sam joj drugarski neke stvari ali nije poslušala -rekao je Šan.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Boža Džons a druga je Jasmina-Ana jer je rekla Janjušu da je kockar. Treća osoba je Uroš zbog spletkarenja -rekla je Jovana Cvijanović.
Prva osoba je Uroš koja splektari i uništava ljudima kao meni život spolja. Druga je Aneli koja me je optužila da sam joj se nakačio na kičmu a samo sam komentarisao. treća osoba je Luka Majčica koji je govorio o nečemu što postoji kada se ubacio u Uroševu priču -rekao je analitičar Sloba.
Prva i druga osoba su Nikola i Čuburac sa kojima sam bila u sukobu i Boža sa kojim sam bila dobra ali je vređao Bojanu sinoć -rekla je Sara Šljivar.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Luka zbog Anastasie i njegovog ponašanja. Druga osoba je Teodora koju sam branio ali me je sinoć izvređala. Treće mesto mi je Boža Džons koji ne treba da sakriva seljačko rumenilo -rekao je Boki.
Treće mesto je Jasmina-Ana koja je izvređala jednu devojku. Broj dva je Uroš koji mora da nauči da prihvati konstruktivnu kritiku. Prvo mesto je Boža Džons zbog sukoba u kojem mi je opsovao mamu i setru -rekla je Marijana.
Prva osoba je Luka zbog koje je moja Anastasia otišla odavde. Druga osoba je Uroš jer nas sve provocira. Treća osoba je Tijana za koju sam mislila da mi je prijatelj dok me nije pokrala ono veče na žurci -rekla je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Jovana Tatu, druga osoba je Slađa koja mi uvek dobacuje kada ustanem. Treća osoba je Boža jer preterano psuje -rekla je Stefani.
Prva osoba je gospodin analitičar od kojeg sam očekivala mnogo više. Drugo mesto je Nemanja jer je jako kontradiktoran a treća osoba je Boža koja ima muzičke talente ali ih ne pokazuje -rekla je Vivijen.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Vesna koja mi nije dala upaljač. Drga osoba je Luka Majčica koji je od glave do pete fejk kao i njegova veza, krade celoj kući i uvlači se svima u bu*u. Treća osoba je Slađa zbog situacije sa njenim mužem -rekla je Anđela.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B