AKTUELNO

Strast ne mari za kamere!

Maca Diskrecija priznala je juče da joj nedostaje njen emotivni partner Bora Santana, koji je bio direktno nominovan i to upravo zbog situacije koju je imao sa ovom ukućankom, zbog čega je jučerašnji dan proveo u izolaciji.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: LAŽEM SEBE, DA MOGU BEZ TEBE: Maca priznala da ne može da izdrži bez Bore! (VIDEO)

Kada se Bora vratio u Belu kuću, jer je dobio dovoljan broj glasova publike za ostanak u "Zadruzi", odmah je razgovarao sa Macom. Tom prilikom oni su razgovarali o svom odnosu, a Santana je obećao Diskreciji da je više nikada neće veriti.

Foto: RTV Pink

Nekoliko sati od svega, ovo dvoje ukućana završilo je u istom krevetu, kao što to običaj u njihovom slučaju nalaže. Naime, Maca je odlučna u nameri da Boru ponovo, nakon svih problema u komunikaciji koje su imali, vrati sebi.

Foto: RTV Pink

Ova ukućanka legla je u više nego provokativnom izdanju u krevet. Pevačica na sebi prošle noći osim donjeg dela veša nije imala ništa, tako da su se jasno pored njenog stomaka, ramena i leđa, videle i grudi.

Foto: RTV Pink

Bora se trudio, ali nije mogao da ostane imun na ono što je Maca radila. Ona ga je u jednom trenutku uhvatila za kosu i počela da se mazi sa njim, a šta su dalje radili, pogledajte u snimku ispod:

PROČITAJTE: UZALUD SE NADA! Bora NEĆE DA ŽENI Macu: VRATILA SI PRSTEN, TO SE NIKAD VIŠE NEĆE DESITI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'