AKTUELNO

Kako su u jučerašnjoj emisiji po glasovima publike i ukućana nominovani Anđela Lazić i Miljan Vračević, oni su u obavezi da ostatak vremena provode izolovani od ostalih zadrugara.

Iako su učesnici najpopularnijeg rijaliti progama ''Zadruga'' sinoć imali priliku da odgovaraju na pitanja novinara i time javno pokažu šta misle jedni o drugima, pojedini ukućani su otvoreniji u razgovorima u četiri zida.

Naime, nominovani takmičari Anđela Lazić i Miljan Vračević koji se nalaze u izolaciji sve do trenutka kada će publika doneti odluku ko će zauvek napustiti Belu kuću, iskoristili su trenutak da priznaju jedno drugom šta ih najviše nervira i ko im je uskratio prava na učešće u određenim aktivnostima.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičari su komentarisali većinu učesnika u rijalitiju, a između ostalog, Anđeli je najviše smetalo Banetovo ponašanje koji je u ulozi vođe u većini slučajeva pokazao svoje pravo lice.

Nervira me Bane, ponaša se mnogo bahato. On je debil, mislim kad ga vidis shvatiš koliko je čovek pokvaren do srži.  Nebitno je da li smo tu dva dana ili dva meseca, svi mi imamo ista prava ovde. Bane mi nikad ne dozvoljava da nešto kažem, uvek ostanem poslednja i to me mnogo nervira. Nešto je umislio, a isto to mi je rekao i Sloba - ispričala je Anđela.

Ukućanku je iznerviralo Banetovo ponašanje, a u nastavku je prozivala ostale ukućane koji na nju nisu obraćali pažnju. U konverzaciji sa Miljanom, on je isto prepričavao zadrugarki kakve je on situacije imao u kući i kojim činjenicama je ostao zgrožen.

Foto: TV Pink Printscreen

To je isto kao kad sam ja sedeo u pabu i pričao sa Dragicom koja je izjavila da je književnica i da je kao mala napisala pesmu ,,Prase". Dok je to izgovarala ona je pokazivala na mene. Ja sam i na to iskulirao, a ona je uporno nastavljala - počeo je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

A što se tiče Jelene Golubović, ona je bolesna žena. Ja sam se prvo svađao sa njom,a onda sam shvatio da nju treba kulirati. E, kad sam počeo da je za*ebavam, onda je ona spustila loptu nije imala šta da kaže. - nastavio je Miljan.

Takmičari su u dvorištu dugo razgovarali o svim ukućanima, a između ostalog ispričali su još mnogo interesantnih detalja o Kiji, Đeksonu, Banetu i o samom učešću u rijalitiju. Ukoliko želite da pogledate kako su ovo dvoje zadrugara okarakterisali ukućane i da li su time pokazali svoju iskrenost ili dvoličnost, procenite sami u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Anđela Lazić

#Miljan Vračević

'