AKTUELNO

Uroš sam protiv svih?

Upravo je počela emisija ''Izbor potrčka'', a voditeljka Ivana Šopić dala je reč vođi Mileni Kačavendi.

Milena, da li si očekivala da ćeš biti vođa? - upitala je Ivana.
Nisam iskreno, danas sam bila izvedena, pa kad sam se vratila su mi rekli, bila sam iznenađena, malo sam zakazala danas, ali dobro popraviću se - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Od Milene se mnogo očekivalo, a da li je to dobro odradila ? - upitala je Ivana.
Nije mi se svidela podela, ne sviđa mi se kako se našla u rijalitiju, a napolju je razvila šator, ne zna pola ljudi kako se zove - rekla je Bojana.
Meni se svidela, samo sam imala primedbu na Nemanjin budžet, mislim da je približnija sa Nemanjom nego sa Mensurom - rekla je Teodora Delić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno probala sam da proračunam, ali nisam uspela, kada sam videla da nema više velikih budžeta, a on je sa nama u budžetu, tako da znam da se nije naljutio - rekla je Milena.
Ja sam šokiran i razočaran u njenu podelu, uvlačila se starim učesnicima, etiketirala me kao šlihtaru, mene i moj karakter nije opisala, mislim da je šupljak, šlihtara, najgora. Njene pudlice su me napale, Nemanja, Samir, ima mnogo pudlica kojima daje keksiće za nagradu. Ne mogu da ih okupim koliko ih je okupila oko sebe, slatke su ne ujedaju, samo laju. Grešan sam razapnite me, imam dostojanstvo, jer ne želim od ovakve ličnosti uopšte da uzimam novac - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobićeš domestos da opereš du*e - rekao je Bebica.
On je smrtno uvređen jer nije dobio najveći budžet, ceo dan mi naglašava da mu dam, mislim da je najveći spektakl nastao kada sam jhtela da iznesem za gospodina Josipovića - rekla je Milena.
Oni se nje plaše, Milena je unela strahopoštovanje, David joj se suprodstavio svi su ga napali, mislim da je Ana za razliku od tebe veliki čovek - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Gospođi Mileni sam zahvalan na lepim rečima, a Uroš ne može da podnese da sa mnom neće biti ,on se meni ne sviđa - rekao je Slobodan Josipović.
Čovek se više puta izjasnio da nije LGBT član - rekla je Milena.
Milena je jako lepo odradila podelu, promrljao je Slobodan, ali je pametno rekao Boža Džons, kako je on počeo da ludi, mi smo se smirili i rekli da je on dobar, i onda je on počeo da divlja. Ne može da se fokusira da propahgira i napast - rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Urošu rekla jedno, mislim da je problem što radi neke stvari koje ne treba da radi - rekla je Matora.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N.P.