AKTUELNO

Ko traži veće, izgubi iz vreće.

Ono što gledaoci putem malih ekrana mogu videti jeste da se većina zadrugara tokom ova četiri meseca boravka u rijalitiju "Zadruzi" odlično gosti, a neki od njih su se požalili kako u Beloj kući gladuju i nema dovoljno hrane za sve njih. Čak i pored bogatih trpeza koje im je Veliki šef obezbedio, pojedinci nisu bili zadovoljni time, on je odlučio da ih kazni zbog pohlepe, pa ih o ovome obavestio pismom.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugai, zbog očigledno neracionalnog trošenja novca doneli smo sledeću odluku. Salon lepote i kućica u kojoj ste kupovali hranu i suvenire neće raditi naredne dve nedelje. I salon i kućica su i pored toga što ste stalno slušamo da nemate dovoljno novca i da je mali budžet odlično poslovale. Ali pored dobre zarade, doneli smo odluku da ne rade s obzirom na to da očigledno ne umete da trošite i da zbog neracionalno potrošnje nemate novca za ono što vam je potrebno - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su nakon samo nekoliko minuta zažalili zbog svega što su rekli. Kako su bili svesni zbog čega su dobili ovakvu kaznu, jedan od zadrugara je prokomentarisao "Znao sam da će na nos ovo da nam izađe".

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: IZGLEDA DA JE ON LJUT VIŠE NEGO ŠTO JE MISLILA: Sara otkrila šta se desilo između nje i Vojketa! (VIDEO)

Kako su zadrugari odreagovali kada su čuli ovo pismo pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'