AKTUELNO

Njegov sud su svi čekali!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Jovani Bjelović kako bi prokomentarisala ovonedeljne nominovane učesnike Darijana Radumirovića i Milenu Kačavendu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Milenom sam pričala, sa Darijanom ne. Nominujem Darijana - Jovana Bjelović.
Što se tiče Darijana i Sneže kao para, ja sam se sa Milenom svađala zbog nje. Ona je stala na stranu drugih dok su mene napadali. Zgradnula sam se kad sam videla da je rame uz rame sa njima. Naučila sam da se ne treba međati u tuđe abrove.
Milena mi jako prija, volim kad sam u njenom društvo. Prelepo kuva.
Milena je jedna divna žena koja je uspela da se izbori za sebe. Darijan je simpatičan, kao i njegov odnos sa Snežom. Šaljem Darijana - rekla je Tamara Božović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milenina maska s lica je pala, razičarala sam se jer je pokazala loše karakteristike. Šaljem nju. Ljubavi, ti si nešto najlepše što mi se desilo - kazala je Snežana.
Ne znam ih dovoljno, šaljem Darijana - rekla je Helena.
Mnogi su večeras pokazali pravo lice. Jako je interesantna glava. Ima veoma čudan način oblačenja i bitisanja. Brzo odgovaraš, mozak ti radi jako dobro. Verovatno te ljudi napolju gotive. Mislim da si kao čovek moralni prevarant. Kod tebe ne postoji ništa loše, navodno o svima misliš sve dobro čak i onima koji te ne vole, kako da ne. Brzinom svetlosti odgovoriš nekom lepom rečenicom, kada te uvredi - istakao je Mića.
Nominujem Darijana - rekla je Anstasia.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne bih mnogo da govorim sad o sebi. Hvala svima na svemu što su rekli - zaključila je Milena.
Mojoj ženi niko nije reklao ništa uvredljivo. Nisam se mešao jer ne vidim potrebu za tim. Moja žena ume jako
Ovde je rečeno da ti žena smrdi, a ti govoriš kaiko ti to nije uvreda - dodao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.