AKTUELNO

Iako su emocije u rijalitiju isplivale na površinu, neki ukućani nerado pričaju o svom odnosu, a Bane Čolak je i te kako želeo da razreši jednu situaciju.

Kako je Veliki šef igrom istine podstakao ukućane da pitaju sve u šta sumnjaju po pitanju mnogih zadrugara, tako je i Bane upitao Lepog Miću šta misli o odnosima između Ane Korać i Marka Janjuševića.

Foto: RTV Pink

Naime, spekuliše se o ovo dvoje zadrugara koji su sve prisniji. Kako su u toku večeri mnogi ukućani imali pridiku na Anino ponašanje zbog toga što se ne odvaja od oženjenog čoveka, Bane Čolak je otvoreno pitao Miću šta misli o njihovom odnosu i kako to komentariše.

Slažem se sa Sanjom da za sve treba dvoje i za svađu treba dvoje. Meni je sve jasno kao dan čim se neko s nekim druži, mislim da oboje znače jedno drugom.. Da li je to ljubav prijatelja, a ja lično ne verujem u muško ženska prijateljstva. Ja sam kao momak je*ao sve drugarice, tako da to ne postoji. Lažete ovde svi, a to su njihove lične stvari, u to se ne mešam. Svako držanje za ruku u rijalitiju je španska serija, a svaka veza je ozbiljan se*s - rekao je Mića.

Foto: RTV Pink

Iako odgovor nije bio upotpunjen s obzirom na to da je Bane želeo da čuje konkretan odgovor, ostaje zagonetka da li Mića nije smeo da kaže šta najiskrenije misli ili zaista nije želeo da bude umešan u ovu situaciju, pogledajte video koji se nalazi ispod teksta.

K. R.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'