AKTUELNO

Nije mogla da sakrije razočarenje!

Miljana Kulić, Dragoljub Smiljanić Gaga i Boža Džons su pričali o Bebici.

Ja sam Bebici uvek govorila da volim Zolu - rekla je Miljana.
Misliš da ti se sveti zbog toga, on poprilično samouvereno govori da nikada neće biti sa tobom, ali vidim da u dubini duše ima emociju prema tebi - rekao je Dragoljub.
Smatram da nikda nije imao emocije, gledao je rijaliti, ja sam mu bila meta, patološki lažov, sve me lagao, prodao me, popi*ao se po mojoj porodici, da me voleo ne bi moje roditelje pljuvao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je imao probleme? - upitao je Dargoljub.
Izdao je oca, 250 000e je proneverio, otac ga je izvukao iz zatvora, pošto otac nije hteo više da mu daje novac, onda je otišao kod konkurencije i izdao oca, sve cake iz firme. Govorio mi je da ne razgovara sa ocem, iz razloga što se razveo. Majka ga uvek štiti i brani, plaćala mu je stan kod Metroa, lagao me da je njegov stan - rekla je Miljana.
Svi ti njihovi neraščišćeni odnosi, zar ti to nije nešto govorilo, ti si dokazan rijaliti igrač - rekao je Dragoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je mogao 28 meseci 24h da glumi, ja sam zavolela Nenada, kako je mogao da glumi, a da očima ne može da nas gleda. Živeo je sa nama - rekla je Miljana.
Iskoristio je dovoljno da uđe - rekao je Boža Džons.
Nisi mu više potrebna, dobio je ozbiljne pare - rekao je Dragoljub.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu nije stalo do rijalitija, on da me voleo ne bi prešao preko se*sa sa Zolom, ne bi dozvolio da se ponizi, razočarana sam, izdana ne u njega nego u ljude, u ljubav. Nikome više ne verujem, ne mogu da verujem da ima takvih ljudi - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: N.P.