AKTUELNO

Ni muva se nije čula!

Nikola Bukilić dobio je mali budžet od Lepog Miće, te je sledeći dao i Marku Janjuševiću Janjušu.

Janjuš je neko ko je platio sve što može da nudi rijaliti i ko je platio veliku cenu rijalitija i na njegovu sreću vratio se porodici, tamo gde pripada - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mića nije želeo da duži o Urošu Staniću, te mu je dao mali budžet, ističući da ga se mane i zaboravi na njega.

Urošu mogu da budem deda, mani se staraca. Zaboravi me da postojim i nemoj da te lože kao mladog majmuna da ne bi imao problema - rekao je Mića.

Mića je naredni budžet dao Tijani Dimitrijević.

Veliki aplauz za majku četvoro dece koja je smogla snage da dođe ovde. Bori se, uživaj, guraj, ratuj i ne daj na sebe - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anitine emotivne lomove sam ja nosio na leđima. Njoj se sviđao jedan, flertovala je s drugim, a bila s trećim i sve vreme pričala da joj se sviđa Matora - rekao je Mića.

Srednji budžet dodelio je Mileni Kačavendi.

Kumo...Milena Kačavenda je neko ko je ušao u ovaj rijaliti i ko je najavljivan pompezno. Milena je neko ko je imala učešće u prošlom rijalitiju iz spoljnog sveta, ja to nisam znao. Rekao sam tada u par emisija da je Milena neko kome poznajem vrlo njoj bitne i drage ljude, ali to tada nisam znao. Po meni je za dosta stvari bila u pravu. Neću voditi njene ratove i njene bitke, a koga je ona branila i zašto, to ona zna - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni veliki budžet dao je Miljani Kulić.

Pored Matore, pored Janjuša i Đedovića najviše vremena. Bio sam drzak prema njoj da bih joj objasnio neke stvari. Najviše mrzim kada moram pod velom sumnje da se pravdam da li sam nekome prijatelj ili nisam. Ja znam da će Miljana Kulić slagati i slaže face, da će da plače, da će da se izvini za pola sata, sat. Ja odlično znam šta je ona govorila i šta je pričala o meni, a ja sam neko ko gleda Miljanu na taj način. Nisam zlopamtilo, rekao sam joj u oči šta mislim o njoj malo pre, nisam pričao po ćoškovima. Neko sam ko je itekako bio uz nju i ko je njoj bio prijatelj. Ona je od mene oduvek dobijala velike budžete, od toga neću odustati, daću joj opet veliki budžet. Shvati samo jednom, nije ti prijatelj onaj ko ti priča ono što želiš da čuješ, već onaj koji ti skreće pažnju. Ja ti ovo dajem od srca - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.