AKTUELNO

Pred zadrugarima stoji još jedan zanimljiv zadatak.

U današnjem pismu zadrugari su dobili uputstva o novoj igri koja će sigurno zainteresovati sve.Reč je o igri Plesni maraton u kojoj svaki zadrugar mora da nađe svog para. Pred njima stoji vrlo naporan zadatak, a oni koji budu izdržali prvih sat vremena, moći će da imaju pauzu od pet minuta. Muzika će sve vreme biti uključena.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, uskoro će početi veliki maraton plesa u Zadruzi. Neophodno je da svako nađe partnera za igru i da se odmah nakon toga pripremite jer će ubrzo nakon podele početi muzika. Od kada počne prvi takt muzike, ni u jednom trenutku ne smete da prestanete da plešete, a partneri koji u plesu izdrže sat vremena, imaju pravo na pauzu. Maraton traje sve dok čujete muziku, a partneri koji najduže izdrže biće pobednici - glasilo je pismo koje je pročitao Veliki vođa, Bane Čolak.

Foto: TvPink Printscreen

Nešto više o tome ko je u paru sa kim možete pogledati u snimku ispod.

Međutim, ubrzo je stiglo novo pismo u kojem piše da vođa nema dovoljno autoriteta zbog čega mu ne polazi za rukom da sve učesnike okupi za stolom.

Kao po običaju, ni ovo pismo nije prošlo bez čarki među stanarima Bele kuće, a Saška Karan isprozivala je Baneta da je nesposoban da odredi ko će sa kim da igra.

Detaljnije pogledajte u video prilozima ispod.

Autor: M. Ž.

#Pismo

#Rijaliti Zadruga

'