AKTUELNO

Nije štedela reči!

Miljana Kulić otkrila je detalje raskida s Nenadom Macanovićem Bebicom, prilokom čega je otkrila do kakvih šokantnih situacija je dolazilo tokom njihove emotivne veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi pričau o ratu Miljane, Bebice i Marije. Deset hiljada evra ste mu pozajmile, napravile ugovorš, šta se onda desilo? - upitala je Ivana.
Da, napravljen je ugovor. Ono što nije bilo meni jasno je što me Bebica nije sprečio da se kockam, nije mi bilo jasno ni zašto nije mojoj mami rekao da želim da trošim pare na to. Da je to uradilo, imala bih strah da će se moja majka pojabviti, ne bi mi palo na pamet da to opet uradim. Mama mi je pričala da budem sa Bebicom dok nam je lepo, ali je i videla da nisam srećna sa njim. Tražio je razlog da se svađamo. Svako pitanje je pretvarao u raspravu, a kasnije u svađu. On je mog tatu folirao - rekla je Miljana.
Zbog čega su ga prihvatili, kad su već osetili da se folira, kako kažeš? - upitala je Ivana.
On je svestran, ali je kao čiča neki, ne ide uz mene. Njemu je samo važno da se nalazi u medijima. Želeo bi da je po svaku cenu u rijalitiju, jer je iskompleksiran. On leči svoje komplekse tako. Moja majka se tek na kraju uverila da je lažov. Ona misli da je radan i vredan i dan danas. Dala mu je pare, jer joj je bilo žao jer su ga se svi odrekli. U šoku sam šta sam čula. Čula sam da laže gde mu žena živi, da ne radi s ocem u firmi. Majka mu plaća dugove, svaža se s njegovim ocem zbog njega. Automobile koje vozi, nisu u njegovom vlasništvu. On je dao dečku moje sestre auto, a nije rekao da nije registrovan. Kad ga je policija zasutavila, napisali su mu veliku kaznu. Nenad je slagao da je filma njegova platila dva miliona dinara kaznu, ali je zet to demantovao. Volela sam ga na neki specifičan način. Dve godine bi nam bilo za par meseci. Šta mislite, zbog čega njegova žena ne daje njegovoj deci da bude s njima samo u stanu?! Uverena je da bi nas dvoje imali sukob pred decom, a nije tako. Mislim da je ona obazrivija zbog njega, nego mene. Danas je mojoj mami pozlilo, a on je rekao da to nije istina. Svašta objavljuje na Instagramu, Zolu je zapratio, radi sve onoš, što nisam ni pmislila da može. Žao mi je što gledaoci ne mogu sve da vide, ali Bog sve vidi. Rekla sam da obriše Zolin broj sa storija, jer ću objaviti broj njegove majke. Posle toga je objavio broj moje majke. To me je izbacilo iz takta - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je razlog vašeg raskida? - upitao je Mića.
Mi smo do Željkovog rođendana bili u najboljem odnosu. On je otišao kratko na put kad je uzeo pare, rekao je da će jedan čovek da da novac umesto njega. On je rekao da njegovi nemaju problem da budem kod njih, ali da neće sa mnom spavati u krevet, kako se ne bi svađali. Čula sam da nije ni bio kod roditelja. Njemu je cilja da bude poznat, samo to. Ja sam mu pisala gde je, šta radi, on mi je slikao nekog čoveka, napisao da je to neki preduzetnik i da rade nešto oko posla, a posle sam saznala da se radi o lokalnom klošaru, koji ne radi ništa po ceo dan. Moji roditelji su ga beskrajno cenili, sve do mementa kada nije zapratio Zolu - kazala je Miljana.
Miljana, on je rekao da ste Marija i ti lažilare datum kada je ona bila u bolnici - dodala je Ivana.
Ivanice, to je tek bolna tema. Radi sve što i Zola. Bebica želi da s Zorlom postigne isto što i Car s Dejanom - kazala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica mi je sad napisao:'' Nisam stigao do Niša, pukla mi je guma na autobusu'' - pročitao je Mića.
Bebice, baš si smešan. Bebice, nikad nećeš biti Zola, a kamoli Dejan. Tanjir iz kog si jeo pljuješ! Tijana i Ana su te zavolele kao rođenog brata. Skraćeni, ti nakon svega o meni pričaš ovako. Moja majka se sa svima svađala zbog njega, to je činjenica. Sve bi dao samo da se nađe u rijalitiju, to je činjenica. Želeo je samo da bude bitan - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.