AKTUELNO

Dao svoj sud!

Lepi Mića dao je svoj sud o putovanju Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, te je istakao da im put koji su dobili od fanova neće zamaskirati životne borbe, koje se tek nalaze pred njima.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, ko je bila najaljkavija zadrugarka? - upitala je gledateljka.
Kad su u kapem to su plantaže mandarina. Nemaju svoju kosu, sve su nadograđene. Plastičari su uradili svoje, a kad bi se vratile na staro, same sebe ne bi prepoznale. Ja mnoge stvari viđam, kad menjam baterije ujutru. Nekima se vide malje na du*etu, ima raznih tu. Kad onako napucane, sređene odu da puše cigarete, ondea je svima jasno kakva je njihova hihijena. Neke devojke jesu vodile brigu o higijeni, to je činjenica, ali ne sve. Mislim da je normalno da devojke brinu o higijeni, ali one to očigledno ne misle - rekao je Mića.
Mićo, jako si me sad nasmejao - rekao je Mića.
Moj favoriti su bili Aleks i Car. Jako mi je drago što je pobedila, jer je jako dobra devojka - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti neko pokloni košulju od srca, da li bi je vratio, ili bi je nosio? Tako su Aleks i Car dobili putovanje od fanova, a sad se vraćaju nazad obavezama - glasilo je pitanje sa Tvitera.
Možda dođe vreme kad neće biti para, a ni fanova. Ja sam samo rekao da ne polete prebrzo. Kad je Halid Bešlić završio nastup, publika je tražila da se vrati na binu. Menadžer mu je rekao:''Vrati se nazad, možda dođe vreme kad ne bude bilo publike!''. Aleks je pobednica rijalitija, to je veliki kapital u medijima, on je svojom pojavom postao zapažen. On je kroz spektar svoje širine, pokazao sve. Neko ga je zavoleo, neko ne. Kad se ušuškaš, prođe vreme. Kija, Sloba i Luna su bili Bogovi kad se završio rijaliti. Sad je svako uspešan, ali u različitim sferama. Ja sam samo kazao da su mogi da se zahvale na tim poklonima i kažu da neko druži to zaslužuje više nego oni - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.