AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Lepi Mića prokomentarisao je odnos Maje Marinković i Bilala Brajlovića, kao i njenje ljubavne odnose u 'Zadruzi 6''.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče, Ljilja iz Novog Sada kraj telefona. Mića mi je najbolji, za njega sam glasala. Ne znam ko je ovaj dečko, znam samo da je vređao Bilala, a to nije lepo. On sluša Maju, a samo njih dvoje znaju šta je prava istina. Mićo, samo ti savetuj omladinu, samo nemoj više toliko da psuješ - kazala je gledateljka.
Prvo je moja drobra osobina, a drugo te tako dobra. Ne mogu da ne psujem. Moram da kažem zadrugarima da ne psuju toliko, jer nije lepo - kazao je Mića.
Mićo, ti si bio jako dobar čovek, prema svima njima tamo. Mislim da nisi dio dobar prema Bilalu - rekla je gledateljka.
On je gledao samo da neku zbari. Samo mu se poni nije dopao. Želeo je po svaku cenu da dokaže da može većinu njih da ima. Jedino mu je spas bio teleći pogled, pa ga niko nije shvatao ozbiljno, kad izgovori neke ozbiljne stvari - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilal se zakubio u Maju kad su obnovili vezu, to se vidi. Mislim da je njihova obostrana - rekla je gledateljka.
Bilal je njoj dao dve kategorije, u kojima je njen karakter opisan kao jako loš. Je l' je to ljubav? Neka stoji i da je on zaljubio u nju, a ona u njega? - upitao je Mića.
Bilal nikada nije bio zaljubljen u nju, a ona jeste bila zaljubljena u njega. Ona je par dana bila u depresiji par dana, kada su raskinuli - dodao je Boža.
Kada je on doživeo u gipsu, ona je ušla u vezu s Carem, nakon tri dana. Za vreme veze s Bilalom, stalno je pozdravljala Filipa Cara. Ulazi s Carem u vezu, a on ne želi da je prizna za devojku, tu je najviše ponizio. Maja je posle toga bila sa Zvezanom, a ni on je nije priznao za devojku. Kasnije je rekla da je to bilo iz inata Caru i Anđeli. Dobila je savet od nekih zadrugara da se mane Zvezdana, a onda je ostala sama, tvrdeći da je tako najbolje. Kad više ništa nije mogla da izmulja, onda je završila sa Bilalom - kazao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.