AKTUELNO

Milica Mitrović, direktorka programa TV Pink, premijerno je na svom zvaničnom nalogu na Instagramu objavila visokobudžetni džingl koji najavljuje "Elitu", do sada najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat koji uskoro kreće s emitovanjem i koji će oduševiti vernu, milionsku publiku najgledanije televizije u Srbiji!

Pink, koji je višestruko nagrađivana medijska kuća na svetskom nivou, ovaj put rešio je da prevaziđe sve do sada postignuto, te za novu TV sezonu priprema "Elitu" koja će, produkcijski i vizuelno, u senku baciti slične TV formate svetskih TV stanica, što se može naslutiti već po prvim, najavnim kadrovima.

Foto: Pink.rs

U novom najavnom TV spotu, koji je u duhu starih, vanvremenskih džinglova TV Pink uz koju su odrasle brojne generacije, glavne uloge imaju voditelji "Elite" - Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Darko Tanasijević, ali i omiljeno Drvo mudrosti, koje uz osmeh poručuje:"Obećao sam da nije kraj i, evo, vraćamo se", ali ovaj put jači i spektakularniji nego ikada!

Inače, kako Pink.rs saznaje, imanje na kom su prethodnih šest sezona boravili učesnici rijalitija biće potpuno preuređeno za potrebe "Elite", produkcijski najskupljeg i najzahtevnijeg TV formata koji će biti okosnica nove, spektakularne programske šeme Pinka! Vrhunski tim arhitekata, scenografa i enterijerista temeljno radi na preuređivanju svakog kutka prostranog imanja, koje će biti oplemenjeno potpuno novim građevinama i prostorijama, dok će neke od postojećih izgledati potpuno drugačije, dobiti novi, znatno osveženi izgled, a neke čak i namenu.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, kasting za učesnike "Elite" u punom je jeku, a produkcija TV Pink bolje nego ikada, u najstrožoj tajnosti, čuva imena učesnika koji će biti učesnici spektakularnog rijalitija, a kako saznajemo, milioni gledalaca Pinka biće oduševljeni, ali i šokirani kada bude bio obelodanjen zvanični spisak učesnika, na kom su velika imena s domaće scene, kontroverzne javne ličnosti, ali i potpuno nova lica koja će privući pažnju širokog auditorijuma. Prva, glavna nagrada u ovoj sezoni "Elite" iznosiće neverovatnih 100.000 evra, nagradni fond je nikad bogatiji, te nema sumnje da će borba za prvo mesto biti neizvesnija i uzbudljivija nego ikada!

Foto: Pink.rs

I dalje je otvorena mogućnost da se za učešće u "Eliti" prijave svi oni koji su ambiciozni, mladi, talentovani, koji žele da predstave svoje talente i uvereni su u to da će privući pažnju miliona gledalaca Pinka - ukoliko ste baš vi ta/taj, prijavite se slanjem fotografija, kontakt podataka i vašeg video-snimka na imejl adresu zadruga7elita@rtvpink.com!

Autor: pink.rs