AKTUELNO

Čestitke porodice nisu bile dovoljne za njegovu sreću.

Zadrugari su prethodne noći imali priliku da vide svoje porodice i prijatelje, jednom rečju najmilije. Svakoga od njih su ganule poruke koje su im upitili roditelji i najbolji drugari, a na njihovim licima smenjivale su se suze i osmeh.

Foto: Printscreen Youtube

Banetu Čolaku su se obratili njegova majka, brat, baka i najbolji drug Jovan, a on je bez treptanja slušao šta imaju da mu poruče. Svi su mu uputili reči podrške, a on se potajno nadao da će videti devojku sa kojom je bio neposredno pred ulazak u rijaliti, ali ona se nije pojavila.

Foto: Printscreen Youtube

Bane, zdravo sine, želim ti mnogo sreće, zdravlja i uspeha u novoj godini, pratimo te, podržavamo te,verujemo u tebe, samo tako nastavi, solo igrač budi i ostani - poručila mu je majka.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon završenog snimka Bane je bio prezadovoljan onime što im je produkcija priredila, a potom uputio pozdrave svojoj porodici.

Ja sam većinu rekao u pismu. Poželeo bih sve najbolje mami, baki, bratu, najboljem drugu Jovanu, koji je na snimku. Malo mi je žao što nisam video jednu osobu, žensku, ali to mi je dovoljan znak za moje grehe ovde načinjene, razumem sve to - završio je Bane.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OVOM IZNENAĐENJU SE NISU NADALI: Zadrugari van sebe što će večeras VIDETI ČLANOVE SVOJIH PORODICA!

Pored Baneta, Nena Petrović, Milica Dugalić, Tanja Jovićević, Snežana Mišković Viktorija su takođe imali priliku da čuju pozdrave i čestitke od svojih najbližih. Kako je sve to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'