AKTUELNO

Nije mogla da se suzdrži.

Teodora Džehverović je ukućanka koja je takođe deo rijalitija "Zadruga" od njegovog samog početka. Kako je Nova godina na pragu, produkcija je odlučila da zadrugare obraduje klipom na kome im njihova porodica čestita novogodišnje praznike.

Foto: Printscreen Youtube

Kada je videla svoje najmilije Teodora je zajecala, ali je pažljivo saslušala sve što su joj  majka Gordana i tata Seat poručili. Mama joj je uputila čestitke sa osmehom na licu kako bi svoju ćerku time bodrila, ali je tata ipak pustio suzu, što je Teodoru još više rastužilo.

Tea, srce moje, evo skupili smo se ovde tvoji najmiliji da ti poželimo srećnu 2018-u godinu da je provedeš u zdravlju,sreći i veselju. A 2017-a neka bude poučna za tebe, pamti lepe trenutke. Loše koji su ti se desili, nemoj da ih zaboraviš nego neka ti budu samo pouka i životna lekcija u životu - poručila joj je mama, a onda je oglasio tata:

Foto: Printscreen Youtube

Lutko tatina, ti znaš da te tata voli najviše na svetu. Želim da pozdravim Anđela i želim mu srećnu Novu godinu - uspeo je da izusti tata i zaplakao.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitaje još: DOK SU JE SVI NAPADALI: Vojke i Janjuš STALI U Sarinu ODBRANU! (VIDEO)

Teodori su pozive uputili i brat Sava, njegova devojka i tetka, a nakon toga je svoje utiske podelila sa svima. Kako je sve to izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'