AKTUELNO

Ne veruje kako se ljudi ponašaju!

Tokom jučerašnjeg dana, kao bomba je odjeknula vest da je Filip Car vikao na aerodromu, na svoju verenicu, pobednicu Zadruge 6, Aleksandru Nikolić.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Tim povodom stupili smo u kontakt sa Aleks koja nam je otrkila šta se zapravo dešavalo na aerodromu juče pre njihovog polaska za grad ljubavi.

Foto: E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ, PINK.RS/ JELENA SIMONOVIĆ

Filip nije vikao na mene na aerodromu kao što mnogi misle. Filip i ja smo ceo dan nažalost proveli na aerodromu , mi smo jurili naše izgubljene prtljage i otišao nam je let za Pariz dok su nas na aerodromu šetali i pet puta smo prošli uzduž i popreko da bi tek uveče, stigao nas avion i posle ne znam šta je bilo sa prtljagom, a avion je odleteo. Naravno morali smo da kupimo nove karte za Pariz i plus je i taj avion kasnio 4 sata. Tako da smo bili nervozni sa razlogom. Prešli smo toliki put da bi nam avion otišao i prtljag naprosto nestao. - rekla je Aleks pa dodala:
Hvala Bogu sad je sve okej, u Parizu smo i upravo doručkujemo i pijemo kafu. Za sve je kriva avio kompanija kojom smo išli i koja se prema nama kao i prema mnogim putnicima koji imaju probleme s njima, užasno ponela, a avion nam je kasnio u tom trenutku i trebalo je da budemo na gajtu i trazeći prtljag svuda po aerodromu, nije bilo svađe već samo nervoza oko prtljaga i avio koji je kasnio - rekla je Aleks.

Dokaz da kod njih cvetaju ruže i da je sve u najblje

Foto: Instagram.com

Autor: A.N. ; N.B.