AKTUELNO

Alkohol mu je, izgleda, ovoga puta došao glave.

Tokom žurke koja je održana prethodno veče u "Zadruzi" , Marko Janjušević Janjuš pio je dosta alkohola, a kada je žurka okončana on je počeo da se udvara Anđeli Lazić. Naime, govorio joj je kako ima velike grudi i da je kraljica, a potom su zajedno otišli do Drveta mudrosti koje mu je pustilo pesme od omiljenog mu pevača- Tome Zdravkovića.

Volim vas! Ovo je moja muzika! Ti si, Anđela, kraljica, ti si najbolja od svih! Kraljice moja - govorio je Janjuš koga su ponele pesme.

Foto: Printscreen Youtube

U jednom momentu Janjuša je toliko ponela pesma da se popeo na sto. Međutim, sto nije izdržao njegovu težinu i ubrzo je pukao, a Janjuš je pao na beton razbivši pritom staklo na ulazu u pab.

Foto: Printscreen

Je l' ti dobro? Ljudi, zovite obezbeđenje! Nije mu dobro! Slomio je rebra ljudi- vikali su zadrugari koji su odmah dotrčali do Janjuša, koji je teško disao.

Nedugo nakon toga pritrčalo je i obezbeđenje, a zadrugari su, vidno potrešeni, izašli u dvorište iščekujući šta će se sledeće dogoditi. Između sebe su komentarisali kako nije trebalo toliko da pije, a Miljan Vračević je Janjuša pokušavao da umiri.

Foto: Printscreen Youtube

Samo ne govori ništa. Biće sve dobro, ne diši duboko i ne pričaj. Ljudi ne obraćajte mu se, ne sme da govori, možda mu je jetra povređena- govorio je Miljan, koji je po zanimanju vozač u vozilima Hitne pomoći.

Foto: Printscreen Youtube

Ne mogu da verujem da me ovako boli. Ne mogu da verujem koliko me boli. Koliko me boli ova desna strana, ja sam u šoku. Da li je moguće?- jedva je govorio Janjuš.

Foto: Printscreen Youtube

Hitna pomoć je nakon desetak minuta ušla kroz kapiju Zadruge, a posle par minuta odvezli su Janjuša u bolnicu, a zadrugari su se snuždeni i preplašeni vratili u kuću.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'