AKTUELNO

Njihova španska serija se nastavlja.

Luna Đogani i Kija Kockar prethodne večeri su se izdvojile u pabu gde su razgovarale o Slobi Radanoviću. Naime, Luna je ogovarala Slobu, a onda je Kija počela da je savetuje šta bi trebalo da čini povodom toga.

Foto: Printscreen Youtube

Ma on je to radio i sa mnom. Sada tek vidim kako se on prebacuje, tako je isto sa mnom radio, sad sa tobom. Mislim ne mogu da vam budem bračni savetnik, nije normalno- kroz osmeh je prekinula Kija svoje izlaganje.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon što su se site ispričale otišle su u kuću gde su sele da jedu zajedno sa Slobom. Tada su počeli da razgovaraju o odnosu u kom se nalaze, a čak su se i šalili na račun toga što Sloba sedi zajedno sa ženom i ljubavnicom. Kada su ih videli na okupu, prisutni zadrugari nisu mogli, a da ne prokomentarišu da su u bolesnom odnosu.

Foto: Printscreen Youtube

Sve to ne bi bilo toliko čudno da odmah nakon toga nisu počeli da pričaju o analnom seksu. Kija je tada objašnjavala i kako je najbolje uzbuditi muškarca, a na tapetu im se našao i Slobin ponos.

Da! On stalno nešto pipka sebe dole, ovako legne i pipa se, mnogo me to nervira- rekla je Luna, a Kija se složila sa time.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba je sve vreme slušao njihov razgovor, a kako je izledao ovaj čudan razgovor možete videdti u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'