AKTUELNO

Filip Đukić mu u džep stavio papirić na kome je bila poruka koju Jovan nije želeo da pokaže.

Maneken Jovan Mijalković odlukom glasova publike, večeras je izbačen iz rijaliti programa "Zadruga", koji obožava region. Jovan iako je pobedio u igri i osvojio dupli broj glasova, to mu nije bilo dovoljno, pa se našao na poslednjem mestu na tabeli.

Foto: RTV Pink

Kada je stigao u studio "Zadruge", voditeljki Dušici Jakovljević preneo je svoje utiske. Jovan je istakao da je bio veoma ispunjen i da je "Zadruga" veliko životno iskustvo za njega koje će dugo pamtiti.

Foto: RTV Pink

Anđelo Ranković i Jovan Mijalković, znaju se od ranije, ali bez obzira na to manekeni nisu provodili puno vremena zajedno.

Foto: RTV Pink

Nisam očekivao pažnju od Anđela. On je sa Teodorom i to je to. Ima dosta ljudi koji su mi postali dragi. Filip, Mića, Vojke, Đekson... - rekao je Jovan.

Od prošle nedelje izbačeni zadrugari odlukom Velikog šefa novog vođu imenuju tako što pišu pismo u studiju, koje ukućanima stiže ponedeljkom ujutru i na taj način im saopštavaju svoju odluku, a to isto učinio je i Jovan.

Foto: RTV Pink

Da li možeš iz džepa da izvadiš poruku koju ti je Filip dao? - pitala je Dušica Jakovljević Jovana, koji je ostao šokiran, jer se ovome nije nadao.
Nije mi dao ništa. Nije, nije, stvarno mi nije ništa dao - veoma neuverljivo se pravdao maneken sa sve osmehom na licu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Dobro, videlo se, ali videćemo da li će ovo što nisi želeo da izvadiš ovaj papirić ići na ruku tebi ili Filipu - rekla je Dušica Jakovljević.

PROČITAJTE: POBEDIO JE U IGRI, ALI TO NIJE BILO DOVOLJNO: Nakon tesne borbe ON je napustio Zadrugu!

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Jovan Mijalković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

'