AKTUELNO

Iznela nove privatne detalje!

Sedma sila ispitivala je zadrugare. U jednom trenutku novinare je zanimalo koji su planovi Kristine Kockar, da li planira da se razvede od Slobe Radanovića koji ju je prevario i šta joj je tačno značilo kada je pevaču rekla da treba nešto da se dogovori sa svojim suprugom, a onda je Kija pustila jezik.

Foto: RTV Pink

Moramo da se dogovorimo kako ćemo to da rešimo. Da li sporazumno ili tužbom. Između ostalog i oko para što su uložene u njegovu karijeru. Malo je manja cifra od 15 hiljada evra - rekla je Kija.

Sloba Radanović je u tom trenutku tražio od svoje supruge da kaže o kolikom iznosu se tačno radi, a ona mu je odgovorila da "nema razloga da bude džek".

Foto: RTV Pink

Ma Kija, ja bih to njemu debelo naplatila, on te je non-stop varao - umešala se Saška, nakon čega se Sloba posvađao sa pevačicom.
Luna je rekla da ne treba da padam na fore. Hvala Bogu on nije moj problem, ja sam se rešila bede. Samo me može povrediti ako čujem još nešto dok sam bila srećna. Ja mu nikada nisam prebacila za taj novac - nastavila je Kristina.

Foto: RTV Pink

Slobina supruga je za vreme svog izlaganja izjavila da je često molila svog muža, pre nego što je počeo da se bavi muzikom, da nađe posao i da ne sedi dok ona doprinosi.

Sad si našla dečka koji je radnik - dobacio je Sloba.
Ja nikada nisam spomenula taj novac, dok Lunina majka to nije pomenula. Meni to nije bitno, on ima veliki kompleks zbog toga - govorila je Kija.
Anabela je kriva za sve - vikala je Luna.

PROČITAJTE: KIJA SE GUŠILA U SUZAMA: Sloba uživo u programu PRIZNAO ŠTA JE RADIO dok su bili u vezi!

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'