AKTUELNO

Luna ga tešila!

Za vreme odgovaranja na pitanja novinara došlo je do svađe između Kristine Kockar i Slobe Radanovića. Pevačeva supruga progovorila je o razvodu, iznela detalje iz bračnog života, ali i da su se u toku braka njen suprug i Ana Korać dopisivali.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Sve to iznerviralo je Slobu Radanovića, koji je otišao zajedno sa svojom devojkom Lunom Đogani u pab.

Ja ne želim da moji roditelji slušaju o tome i da gledaju kako se ja ponašam. Neka pita njenu majku šta misli kakav sam ja čovek. Neka pitaju nju, koja je stalno govorila njoj (Kiji) što se tako ponaša prema Bobi?! Ona je ta koja je forsirala pare! Ona! Uvek sam joj poslednji zalogaj iz usta davao. Svaka njena pomoć mi je 10 puta više bila nabijena na nos, nego što je pomogla. Je*o me dan kada sam uzeo pare za taj spot, od nje! Je*o me! Ja sam se otarasio bede, ne ona - rekao je Sloba.

Foto: RTV Pink

U isto vreme na istu temu, samo na drugom mestu, u dnevnoj sobi Kristina Kockar je sa Jovanom Tomić Matorom, komentarisala celu situaciju.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Ubeđivala me da prodam stan, koji je majka meni ostavila. Ja to ne bih prodao da hleba nemam da jedem. Mi smo se svađali zbog toga. Ajde bre mrš u pi*ku materinu! Ja sam nalazio poruke da su nju piloti muvali, ali ona nikada na to nije odgovarala - nastavio je Radanović.

PROČITAJTE: DALA IM BLAGOSLOV?! Kija: Oni mogu da imaju SE*S, Slobodan NEMA MORALA! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'