AKTUELNO

Ne propustite noć o kojoj će brujati javnost!

Posle skoro punih devet meseci borbe, suza, smeha, druženja, krajeva i početaka velikih ljubavi, približava se noć za koju svaki zadrugar mašta da se nađe u njoj - superfinale!

Foto: Pink.rs

Veliko superfinale zakazano je za 8.jun, sa početkom u 21 čas, kada će biti izabran pobednik "Zadruge 6", a ta titula pripašće onome za koga vi budete glasali u najvećem broju i čija podrška bude nadmašila ostale.

Foto: PINK.RS/Z. VELJKOVIĆ/J. SIMONOVIĆ

Devet meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija "Zadruge 6", a za samo tri dana saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma Televizije Pink i najgledanijeg rijalitija ikada.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Voditeljka Dušica Jakovljević, u velikom intervjuu za Pink.rs rekla je koliko je po njenom mišljenju bilo emotivnih trenutaka u sezoni.

Bilo je mnogo emotivnih trenutaka. Ja sam čovek emotivac i od prvog dana do poslednjeg, od spajanja oca i sina i njihove prve zajedničke šetnje, pa sve do romantične prosidbe. Zagrljaj para koji više očigledno ne može da gura zajedno, posle svih godina koji su prošli i ti neki emotivni lomovi, koji su i najtvđe muškarce terali na suze u "Zadruzi". Sve je to na mene uticalo da stanem i zapitam za neke razne stvari u životu koje mogu da se dogode.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Glasajte za svog favorita kako bi uzeo titulu pobednika "Zadruge 6", a u nastavku pogledajte na koji način možete podržati svoje favorite.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Ž.