AKTUELNO

Dočekala svojih pet minuta!

Naredna gošća voditelja Marka Đedovića u šiša baru bila je Zorica Marković, koja je prokomentarisala sve učestalije trzavice s Anom Ćurčić, ali i diskvalifikaciju Anđele Đručić i Zvezdana Slavnića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari komentarišu da Ana i ti prisilno održavate odnos - rekao je Marko.
To ona štakor Mića priča. Imao je razne teorije. Lavovski smo se borile. Rekla sam da sam se prinalazila u nekim delovima njenog života. Hodala sam po žiletu. Zvezdan Slavnić meni ništa nije uradio, ne mogu da grešim dušu, ali nisam mogla da podržim. Ostali smo korektni sve dok nije izašao. Za mene je imao razumevanja, on je podržao Anino i moje druženje, a ona to što sam ja bila uz nju. Žao mi je što je otišao. Ana i on su kao jedno, pogledom su se sporazumevali - rekla ej Zorica.
Da li Ana jođš uvek pati za Zvezdanom? - upitao je Marko.
Ostala je samo žal, mislim da nije to ona patnja vezana za zaljubljenost - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakve emocije Ana ima prema Popaju(Aci Buliću)? - upitao je Marko.
Samo prijateljstvo. Čovek imaporodicu, unučiće. Mislim da je on kao drug tu za nju - kazao je Marko.
Gde je istina kada je odnos Zvezdana i Ane u pitanju? - upitao je Marko.
Jako daleko. To će on u sebi nositi. Svaki rastanak je jako težak. Najpamentije je da ostane sve među njima. Mislim da je Ana jako pogrešila kad je pitala Zvezdana na početku da li je zaljubljen u Anđelu, a on je rekao da je voli. Iz besa je tad rekla stvari, koje su drugima bile materijal da je ljuju. Normalno je da emocije spajaju i dan danas Anu i Zvezdana, kao i da ima nešto što mi e znamo. O tome treba da ćute. Tokom pitanja je uvek odgovore ostavljala na pola, jer se plašila njegove reakcije - odgovorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišljenje pijedinih zadrugara je da ženi nije mesto da se meša u sukom ljubavnice i devojke - rekao je Marko.
Ja sam želela da je poštetim prva, zuamerala sam joj da se ne meša u neke stvari. Ana ima naviku da se drkso obrati kad joj nije po volji, pa smo se zbog toga često i svađale. Žao mi je Zvezdana i svega što se desilo. Igrala rijaliti s njim nisam, a od toga ne bih imala ni koristi. Neki ukućani su preterali s uvredama prema Ani, jer su pričali da je ona njemu punila glavu. Provela sam dosta vremena s njom, nije to radila. Naš klozet čuveni je svedočio suzama i ispovestima - kazala je Zorica.
S kim će se Ana nakon izlaska prvo videti? S Anom ili Zvezdano m? - upitao je Marko.
AKo Zvezdan ostane s Presvetom(Anđelom), neće joj se javiti. Logično je da će se Aca i Ana videti kao prijatelji. Ona ima svoju porodicu, on je u braku. Glopost je pričati o tome. Obojicu će sresti, to znam, ali koga će namenski videti, to je Aca - kazala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.