AKTUELNO

Situacija se otrgla kontroli.

Zadrugarima je sinoć pušten snimak na kome je Luna Đogani ogovarala Nenu Petrović što je njoj jako zasmetalo, pa umesto da mirnim razgovorom razjasne o čemu je bilo reči, njih dve su se upustile u okršaj.

Foto: Printscreen Youtube

Definitivno sam nekim ljudima trn u oku. To ako sam ja nekome trn u oku, žao mi je stvarno. Ja ovde imam prava kao i svaki zadrugar. To da li ljudi sa mnom žele da se svađaju ja ovde nisam nikog napala, mene su napali. Tada su mi u radionici čak rekli da sam najveći neradnik. Pored ovoliko radnika ovde što ja vidim, ja sam zahvalna što sam ja neradnik - odgovorila je žustro Nena.

Foto: Printscreen Youtube

Luna je pokušavala da joj objasni zbog čega je tako pričala o njoj, ali je Nena bila toliko besna zbog tih reči, s obzirom na to da je ona bila prva koja joj je pritekla u pomoć kada je bila bolesna.

Ovo je totalna glupost, ona nije čula šta smo joj rekli, taj dan smo bili u radionici, nas osmoro, ona je počela da se svađa sa svima. Ništa nisam ružno rekla. Mogu li da završim ja, ja sam pričala.Ti si Jelena Golubović broj dva. Nena Petrović koja pokušava da dođe do mene preko kadra. Ti si mene napala nisi me saslušala da ti kažem, glupačo. Nisi me saslušala. Ja tebe gotivim, nisi me saslušala - nadglasavala je Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NE DOPADA JOJ SE PONAŠANJE DRUGARICE U ZADRUZI? Soraja o Ani Korać: ZAIGRALA SE S JANJUŠEM!

Kako se završila njihovu prepirka možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'