AKTUELNO

Dočekao svojih pet minuta!

Voditelj Marko Đedović dao je reč Nenadu Laziću Neci, kako bi naredna birala izmeu nominovanih zadrugara ove nedelje, a reč je o Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ana mi je jako draga, a njena životna priča naterala me je na razmišljanje. Kada je ušla ovde, delovala je kao arogantna osoba, a s druge strane povređena i tužna. Videlo se da te je sve to bolelo, jer nisi sve ovo očekivala od Zvezdana. U pesmi koju si napisala, govoriš o bedeme i tvrđave koje si skrojila, kako bi zaštitila odnos sa njim, da si se srodila sa svim problemima i nisi imala pravo na neko svoje mišljenje. Za sve si krivila sebe - rekao je Neca.
Neca kao da je bio u našem domu svaki dan. Ne sećam se da sam te video - dodao je Zvezdan.
Ja sam bio anđeo. Deluje mi da je Ana konačno ona o kojoj si nas obaveštavala i pričala da jesi zapravo, a drugi ti nisu verovali. Sad si se izigla ne neki veći nivo. Feniks će tek da se izdigne. O tebi imam lepo mišljenje, ali ne umeš da podneseš kritiku, ni tuđe mišljenje. Ne misle svi kao ti. Neko te voli, a neko ne. Zvezdan je narcis, zaljubljen je u sebe. Bio si medvedić dobrog srca, pa pokazao drugo lice. Mogao si sebe da pokažeš u drigom svetlu. Odličan si manipulator, to si dokazao. Mislim da mrziš žene - rekao je Neca.
Možeš li ti kao moja bivša žena da reaguješ na sve ovo? - upitao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi - dodala je Ana.
Prema Maji jesi pokazao poštovanje, prema Anšeli i Ani ne. Šaljem Zvezdan - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video. klipu. 

Autor: S.Z.