AKTUELNO

Ušli u novu svađu.

Jelena Golubović, nakon zdravstevnih problema koje je imala, vratila se juče u "Zadrugu". Njen povratak bio je veoma zanimljiv, jer je u najgledaniji rijaliti program u regionu, stigla kao specijalni poklon iznenađenja - bukvalno.

Foto: RTV Pink

Jeleni se najviše obradovala njena nova najbolja rijaliti drugarica pevačica Saška Karan, a po povratku u "Zadrugu" nastavila je da se svađa sa cimerima sa kojima je od ranije imala lošu komunikaciju.

U toku ovog jutra, ušla je u raspravu sa Miljanom Vračevićem, kome je nakon teških reči, poručila da joj se više ne obraća.

Foto: RTV Pink

Sam ga popuši sebi! Ja te ne pod*ebavam! Idi masturbiraj! Jesi li ti retardiran? Opet mi psuješ majku? Jesi li ti normalan?! Ovaj mi opet spuje majku! Verovatno ga je rodila životinja, pa mu majka nije svetinja! - rekla je Jelena.

Foto: RTV Pink

Samo ti vređaj! Ti nemaš osnovnu kulturu! Jelena, ti si opstala u rijalitiju zato što si se svađala sa mnom, zato ti ja više neću davati tu mogućnost. Ajde nemoj stpominjati ti mene više, neću ni ja tebe, da vidimo ko će duže da izdrži! - izjavio je Miljan.
Tebi se neću obraćati! Nemoj ni ti meni - nastavila je rediteljka.

PROČITAJTE: NEMAM ŽIVACA, POJELA BIH TE DA MOGU: Luna molila Slobu da joj ne pravi PROBLEME! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

#Miljan Vračević

#Rijaliti Zadruga

'