AKTUELNO

Sada su stvarno preterali!

Rijaliti Zadruga počeo je 6. septembra ove godine, kada se preko 30 poznatih ličnosti uselilo u velelepni grad nadomak Šimanovaca, sagrađenog za potrebe ovog projekta. Iako obaraju sve granice gledanosti, oni često krše osnovna pravila života u ovom šou programu, zbog čega im je danas očitana lekcija.

Foto: Pink.rs

Naime, već neko vreme Veliki šef opominje i kažnjava zadrugare zbog kršenja pravila, ali oni i dalje nastavljaju po starom. Zato je danas rešio da im pošalje poduže pismo:

Dragi zadrugari, to što u Zadruzi hrana stoji na sve strane, što imate štekove i ne znate ko kome uzima su problemi o kojima smo pričali više puta. U Zadruzi među svima vama ima još dosta hrane. Jedino što je posakrivano i što oni čije je očigledno ne žele da je podele sa ostalima. Javašluk i nepoštovanje pravila otišla su predaleko. Ne sećamo se sastanka na kojima se prisustvovali svi. Spavate preko dana, ne sedite svi za stolom kad stigne pismo, šetate, jedete... Poštede izmišljate i pripisujete sami sebi. Još jednom napominjemo da je trenutno jedino Luna na poštedi. Svi ostali krše pravila - stajalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Jedan po jedan, zadrugari su krenuli da komentarišu ovo pismo i svoje postupke, a za promenu, nisu se mnogo svađali. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

PROČITAJTE JOŠ: BRUTALNA SVAĐA U ZADRUZI! Anđelo zbog Mace IZNEO Teodoru, svi ZANEMELI! (VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'