AKTUELNO

Zaratili!

Peca Lazić dobio je reč na glasanju kako bi izabrao tri najveće kukavice.

Tećee mesto je za mene Mikica Bojanić. On govori ružne stvari za Zvezdana, ogovara ga, a kad ga Zvezdan pita on ga pegla. Jedini Zvezdanov pravi prijatelj je po meni Miljan Vračević i Matora. Drugo mesto će bii Anđela Đuričić jer ne može da podnese laž ili istinu, pa ovde pokšava da ucenjuje produkaciju i govori kako neće da prisustvuje sastancima. Prvo mesto je Zvezdan Slavnić, pa emotivnoj manipulacijom, pravi haos i beži od proble,ma i posledica. Naveo sam tri osobe i imam još milion drugih obrazloženja - govorio je Peca.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom sastanka došlo je do svađe Lazara Čolića Zole i Ivana Marinkovića.

Zola, mi tvoje mišljenje o ljudima nismo čuli, to si rekao malopre -
Kad oni mene dirnu. Sa mnom ko hoće da se sprda, ja se sprdam, ko hoće s*ks, ja s*ksam, a ko hoće svađu, ja se svađam - govorio je Čolić.
Onda kad god te neko pita za Brandona i Miljanu Popović ti reci da ne želiš da iznosiš svoje mišljenje, a ti kažeš kako tebe to ne zanima - nastavio je Ivan.
Ja da sam krenuo na Anu Ćurčić sam sebe bih smatrao folirantom. Ja to ne mogu i ne mogu da se pravim da me je Marko iznervirao, meni je to veštački

Foto: TV Pink Printscreen

Ti imaš potrebu da se ne silu svađaš sa Marijom posle Miljaninog odlaska. Foliranje je da juriš tri ribe - govorio je Ivan.
Ja sam takav i napolju, ne tri nego 33 - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.