AKTUELNO

Pokušao sve da raščivija!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" voditeljka Ivana Šopić dala je reč Filipu Caru kako bi komentarisao odnos Maje Marinković, Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Čega Anđela može da bude žrtva? Svog izbora? Ana je žrtva same sebe, praštanja voljenja i davanja same sebe. Situacija je prosta Aleksandra me je pitala šta bi bilo da izađemo napolje i ja se vratim u rijalitiji, pa bilo bi s*anje. Da li on nije znao da će njemu ovde da se desi s*anje? On nema 18 godina. U najvećoj ljubavi ne traži se đavo. To je trajna karakterna osobina, pogotovo kod ljudi koji su izgrađena ličnost. Zvezdan Anđeli nije prodao nijednu priču, svako u vezi mašta. Njemu nije odgovarala veza, spašavao je sebe, a u spašavanju sebe je i spasio nju. Svidela mu se atraktivna devojka, bio mu je otvoren put i to je najlakši način da saseče sve. Njemu se desilo da mu je sve super, neko mnogo mora da te očara da bi te razočarao i kad se razbudio video je da mu ona nije toliko legla. Možda to nije tolika ljubav, nego zaluđenost i možda je previše uložio za nešto što nije siguran i možda mu ni na onu stvar nije legla kako treba. Mora ona da bude zanimljiva. Anđela ima problem jer je sve prenaglašeno kod nje, smeh, sreća, tuga i živci. On možda nije realno gledao, a kako je bilo njemu tako je bilo i Anđeli. Njoj se videlo da joj ne prija ono što se desilo. Nije joj bilo očekivano da će on da flertuje i doživi neke situacije, samo se ona više vezala i zavolela. Čoveku nije bilo to to, prij*bala mu se druga devojka - govorio je Car.
Maja i Zvezdan? - pitala je Šopićka.
Oni su meni skladniji i vizuelno. Ja sam mislio da će Anđela da završi sa Markovoćem. Maja i Zvezdan vizuelno i po energiji, video sam ga sa bilo kim drugim osim sa Anđelom. Ne treba niko da ih us*rava koliko su usr*li jedno drugo. Ko misli da treba da se pomiri je poremećniji od onog koji je mislio da je to ljubav - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li Maja i Zvezdan imaju perspektivu? - upitala je voditeljka.
Ja ne bih komentarisao. Ja mogu da komentarišem Zvezdan i Anđela i Zvezdan i Ana, ali Maja ne i to iz poštovanja prema mojoj devojci. Meni je najzanimljiviji odnos Zvezdana i Ane i to mi ima dubinu. Mislim da se Zvezdanu sve ovo dešava zbog Ana jer mi je ostalo u glavi kad je ona rekla: "Ne j*beš u inat Anđeli, nego Ani". Kao da je neki beg jer zna da nema budućnost i persektivu - odgovorio je Filip.
Nisam to radio iz inata jer je moglo da se desi i da ona bude prva - dodao je Slavnić.
Inat je površna reč, znam šta je Filip mislio - poručila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.