AKTUELNO

Radnici juče nisu bili uspešni u sortiranju pasulja. Dobili manje dnevnice već prvog dana.

Fabrika ponovo radi u okviru "Zadruge". Sada je razlika u tome što ovoga puta zadrugari umesto da ljušte krompir, prebiraju pasulj, a zbog velikog obima posla uvedena je i treća smena. Nakon prvog radnog dana Veliki šef je ukućane obavestio o njihovom "uspehu" nakon prvih smena.

Foto: RTV Pink

Radno vreme je završeno. Kući su stigli radnici treće smene. Kod kapije je ostavljena količina pasulja za prvi radni dan. Danas je prva smena razvrstala 101 kg pasulja, a treća 105 kg. Sinoć ste dobili 300 kg, što je bila norma za danas. S obzirom da niste uspeli, dnevnice će biti smanjene i dobićete 500 dinara. Verujemo u vas i da ćete sutra biti uspešniji - pisalo je u pismu.
Super, odlično! - ironična je bila Saška Karan.

Foto: RTV Pink

Odmah je ustao Miki Đuričić, kako bi obavestio sve ukućane o svojoj odluci. Pčelar je odlučio da sa svima prekine komunikaciju. Na njegove reči, Saška Karan se slatko smejala i ubacivala rečima kako misli da Miki neće izdržati u svojoj nameri.

Foto: RTV Pink

Đuričić je u nastavku sastanka, poklonio dres Slobi Radanoviću, koji je on dobio od svojih pratilaca.

Pošto je nesrećan i sve to, ja sam rešio da mu poklonim taj dres. To je poslednje moje dobro delo u Zadruzi. Od sutra sam gad! - rekao je Miki.

Foto: RTV Pink

Nakon ovoga, radnici koji su ceo dan sortirali pasulju, počeli su da komentarišu zašto nisu uspeli da obave svoj zadatak do kraja, tokom prvog radnog dana.

Što se tiče prve smene, dali smo svoj maksimum. Mislio sam da će ovi iz treće smene, dati svoj maksimum - rekao je Bane.

Foto: RTV Pink

Ovaj sastanak ubrzo je bio prekinut, zbog svađe između Marka Janjuševića Janjuša, Jelene Golubović i Mace Diskrecije, a o tome možete više pročitati klikom na ovaj link.

PROČITAJTE: NEĆE DA PRIČA SA NJIMA: Sloba treba da otela obe i nađe novu devojku! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Sloba Radanović

'