AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je "Igra istine" Maja Marinković postavila je pitanje Mariji Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Teta Marija, znaš da te smatram najobjektivnijom i najrealnijom osobom u kući, zanima me da komentarišeš kod koga si videla sujetu i ljubomoru i na bneki način netrpeljivost prema meni i Zvezdanu zbog cele situacije koja se dešava? - pitala je Maja.
Ljudi su se više okrenuli protiv tebe, nego Zvezdana. Sujetu ima Anđele, pa već mesec dana unazad, sad pogotovo, ali to je logično i normlano. Zvezdan je rekao da u inat svima neće biti sa tobom, ali on ne može da vlada svojim nagonima, tako da je prekršio svoje obećanje. Prema tebi sam osetila to sa Anine strane, mislim da se nije nadala da to od tebe i da ćeš to da uradiš zbog poštovanja prema njoj. On nije malo dete, tu je da kaže i Ana je došla. Bio je sa Anđelom, imao je šanse da prekine sa Anđelom i da se vrati Ani, a ti si tu sačekala i htela da vidiš kako će da se odvija odnos. Mislim da si bila obzirnija prema Ani nego Anđela. Pošto su ti jasne neke stvari kao i meni i Ana se izjasnila da ne želi da bude sa njim u vezi napolju, niti ovde i da će da gleda svoja posla i sebe ne vidim razlog da ona oseća sujetu prema tebi. Međutim, otkako se desio incident u sobi da nisi branila drugaricu, a meni si rekla da jesi. Koliko ja vidim Zvezdan bi mogao da bude sa svakom drugom devojkom, onda će ona prema svakoj da oseća sujetu, a zašto ako ga više ne voli? Ako je neko ravnodušan onda ga ne zanima sa kim će da bude i treba da joj bude svejedno. Mikica, Mića i Ivan koji su podržavali ljubavnu vezu Zvezdana i Anđele i koji su verovali da će da izađu zajedno i da postoji emocija i ljubav, vidi se da im nije svejedno i da ovakav ishod nisu očekivali - govorila je Marija.
Marija hoće da kaže da se vidi na nama da nam je teško - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su više ljuti na Zvezdana, možda se nisu jasno oglasili, ali oni vide da je anđela iskorišćena sa Zvezdanove strane. Miljan već ulazi u sukobe, on je neutralan, ali više je podržavao i pomirenje i dobar odnos Zvezdana i Ane. On nikad nije bio za Anđelu i Zvezdana - nastavila je Kulićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.