AKTUELNO

Ne mogu da pronađu zajednički jezik!

Tokom emisije "Gledanje snimaka" pričalo se o krahu prijateljstva Filipa Cara i Marka Janjuševića Janjuša.

Janjuš je tvrd, nema šanse da prizna. Zola i ja smo mu objašnjavali kako nije trebao za stolom. Ja nisam rekao ništa što može da ga ugrozi, a on je mene iza leša predstavio kao da sam ga ne znam kako us*ao - rekao je Car.
Janjuš je u pravu da smo se dogovorili da će svako da bude sam ovde i da se zazamo, nije se meni desilo tako meni i Filipu. Meni su se vratile neke stvari prema njoj, možda se ispostavi da će meni ovo da uspe sa njom. Janjuš nije mislio da će nešto da mu se izdešava, pa mu se desilo. Kad je ljubav i emocija ne možeš da kontrolišeš. On drugačije gleda i možda je tako trebao od samog početka. Ja smatram da je počelo to što je bilo sa Sanjom, mene moj Car da navede ovde da sam imao sa nekim nešto za šta se već zna ja ne bih mogao da se nbaljutim, nego bi se osećao srećno jer sam mu pomogao da se odbrani. Janjuša razumem jer mu je krivo što se to potegnulo. Ja sam malopre rekao Caru da mi je mnogo krivo i žao što se ovo izdešavalo i da bih voleo da njih dvojica popričaju, a ne moraju ni zdravo da kažu, nego mi je žao da se na ovaj način završi. Ja kad ustname kažem da je prijatelj moj jedini Filip Car, ali Janjuš je neko ko je u mom srcu, sa kim sam proveo mnogo stvari, ali Janjuš je neko ko jedino voli Krunu i ja mu za to skidam kapu. On je možda stekao iskustvo i opekao se. Ja sam posle "Zadruge 3" mislio da ćemo Janjuš i ja da postanemo kumovi, a kad sam izašao video sam da to nije tako - pričao je Zola.
Prirodno je da ste bolji, ja imam porodicu - poručio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ste se ovde ponašali kao prijatelji ili se prijateljstvo nametalipričama? - pitao je Mića.
Zola i ja smo se jedno posvađali za tri godine. Sad se družim sa ljudima za koje mislim da su mi prijatleji do kraja - odgovorio je Janjuš.
Imamo 1000 problema, a kad ih nismo imali ti si govorio da smo ih imali - vikao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda ima malo kompleksa, malo mačo muškaraca... Ja mislim da više im on nego ja. Nije isto ovde i napolju - govorio je Janjuš.
Ima jedna stvar koja meni leži na srcu, ali mi imamo utisak Filip i ja, često smo pričali o tome i nismo ulazili u detalje. Mi imamo utisak da on nešto oseća prema Maji, a da nama neće da kaže i da mu je glupo - otkrio je Zola.
Je l' smo pričali o tome napolju? On uđe ovde i odmah posle toga, a mene ne zanima - rekao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.