AKTUELNO

Pogledajte šta je to obeležilo noć iza nas!

Kao što je već dobro poznato, petak veče je rezervisano za emisiju "Pitanja novinara".

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Prvo pitanje voditelj Darko Tanasijević je uputio Zvezdanu Slavniću i sa njim započeo razgovor.

Zanimaju me teške reči koje su pale između Anđele i Ane, kako se ti osećaš kada tvoja devojka sa kojom si tri meseca u vezu, blati ženu sa kojom si ti bio 13 godina? - upitao je Darko.
Neprijatno je meni, iskreno meni se ne sviđa šta ja izgovorim, a tek ona. Ne treba te stvari da izgovara, mislim da može da se raspravlja na drugi način, ne sviđa mi se to. Ne treba ona te svari da govori, ako ih ja već pričam. - rekao je Zvezdan pa dodao:
Slažem se tim da ne treba ona to da radi, ja ne mogu nikome ništa da zabranim, a ona i ja pričamo o svemu, ali trebalo bi da se posavetuje sa mnom pre nego što kaže tako nešto. Ona ima 24 godine i nikada nije imala momka kao što sam ja. Napolju mene ove stvari mogu da koštaju. Ne treba da se njeno ponašanje iskoreni, ali mora da se razmisli šta se govori, ne treba da ima takav stvav i tu gordost, ona može da postane dama, ona nije trebala da ulazi ovde uopšte, ali mora da promeni taj deo sebe. - rekao je Zvezdan.

Nakon tog pitanja, voditelj Darko Tanasijević je imao pitanje za Zvezdanovu devojku Anđelu Đuričić.

Da li negde lošim stvarima koje govoriš Ani, da li time želiš njemu da se dodvoriš? - glasilo je pitanje.
Ma ne želim da se dodvorim, ja mnoge stvari govorim u afektu, ne bi trebalo to da radim. Ali kada me neko isprovocira ili pokuša da me povredi, ja moram da odgovorim. Zvezdan mi je isto to zamerio, slažem se sa njim. neću se više služiti tim - rekla je Anđela.
Ja sam jedno veliko gunđalo, ja na svaki komentar sebi u bradu nešto pričam. Kada god nešto odgovara ja imam upadicu, ja sam takva. Njega to nervira što ja tako drobim pored njega, ali ja to uvek radim. imam dugačak jezik - kazala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su se Anđela i Ana Ćurčić, Zvezdanova bivša supruga, sukobile, dok je on napravio prvoaprilsku šalu i ostavio devojku pred svima!

Žena sa kodeksima mene kao tuži, ona je kao džek - kazala je Anđela
Da li ti Anđela imaš kodekse? - glasilo je pitanje.
Evo nek bude da nemam. Anđela je gorda - rekla je Anđela

Foto: TV Pink Printscreen

Jel ti znaš šta je gordost Anđela? - upitala je Ana.
Jel ti veruješ u Boga? Jel znaš ti o sedam smrtnih grehova? upitala ju je Ana.
Ona mene pita jel ja verujem u Boga. Ona da je normalna ne bi me to nikada pitala. Žena koja ima psihičke probleme da mene pita jel ja verujem u Boga - kazala je Anđela

Nakon Zvezdanove prvoaprilske šale, Anđela je doživela pomračenje i počela da pravi haos po imanju, dok su je Lazar Čolić- Zola i Lepi Mića smirivali.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš li mi objasniti zašto ovo radi?! Ne mogu da shvatim kao šalu njegovu priču za dogovor - divljala je Anđela.
Je**te zaje**ncija malo - rekao je Zola.
Meni ovo nije aprililili, da mi neko kaže dogovor - plakala je Anđela.
Ja ovo ne mogu da izdržim, govorim mu već par dana i on mi to govori i još dogovor. Ti me udaraš tamo gde znaš da me boli - plakala je Anđela.
Ovo meni je sve foliranje - rekao je Zvezdan.
Gubi mi se! Dva dana ti pričam da sam nenormalno nervozna, da ne znam šta mi je, a ti mi uradiš direktno ono što me boli - urlala je Anđela.

Dok je između Zvezdana i Anđele vladala tenzija, Aleksandra Nikolić i Filip Car su uplovili u mirnu luku i zaključili da će njihova veza opstati i kada izađu iz Bele kuće.

Čini se da ste ti Aleks poslednjih dana uplovili u mirnu luku i da si ti kapetan, kakvo je more ovih dana - pitao je Darko.
More kao more...Imamo nekih svađa i nesuglasica, ali ide na bolje i miriše na dobro. Kad legnemo, ne možemo da spavamo, pa razgovaramo o svemu, o nama, o "Zadruzi 4", "Zadruzi 5", pa se na kraju posvađamo. Sve stvari koje nama smetaju, jako dobro znamo i neće dolaziti do tih nekih situacija, mislim da nas tek čeka ozbiljniji period. Ukoliko stvarno bude sve u redu, a ostalo je samo sto dana, mislim da bi trebali da radimo na tome šta će da bude kada izađemo napolje - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li bi volela da stvarno izađete iz "Zadruge" sa nekim planom, da znate gde ćete i šta ćete, a ne onako kao muve bez glave - pitao je Darko.
Da, jutros smo pričali o svemu i nadam se da će ovih sto dana proći u miru, volela bih da ovo uspe i napolju, jer ako ovako dobro funkcionišemo ovde, mislim da može da nam bude bolje napolju. Mislim da imamo perspektivu - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Pratili smo vaše svađe u sredu kada su bila "Pitanja gledalaca" i ti si istakao da ti smeta što Maja se stalno meša i provocira Aleksandru. Zbog čega to čini - pitao je Darko.
Smeta mi, ali me i ne zanima. Shvatio sam da je ona jednostavno nebitna persona u našem odnosu. Stvarno jeste. Ona poremeti, kao i svako, svako ovde može poremetiti svakoga. Smeta meni kada aludira na nju, ne na mene, ali sam totalno oguglao. Ona sedi na kauču, tera svoje i peva. Nije preusmerena na nas, ima još adresa - rekao je Car.

Nedugo posle Car i Maja Marinković su započeli raspravu u kojoj su izneli niz optužbi na račun jedno drugog, a jedna od njih je ta da je Filip uzimao novac od jednog svog fana u nekom od kafića.

Ti si meni priznao da si uzeo šest hiljada evra od žene koja ti je donela u kafić - rekla je Maja.
Ma šta pričaš ti?! Njoj je najbolja drugarica fan iz Švedske...Ne šalje meni tata tange i kupaće kostime, nego tebi - rekao je Car.
Nisam ja ku**a da meni kupuju švaleri, meni moj tata kupuje sve. Šta je loše tu, što sam princeza tatina?! Bog i batina. To ih boli Darko - rekla je Maja.
Izbacio sam te kao zadnju slinu. Bila je u stanju da dok sam u svađi sa Aleksandrom da se izje*e sa mnom - rekao je Car.
Tvoju sestru je*u fanovi - urlala je Maja.
Tebe tvoj tata ka*a - nastavljao je Car.

U protekloj noći ni Marko Janjušević- Janjuš nije ostao nem na dešavanja iz Bele kuće, te je žestoko osudio ponašanje zadrugarke Anite Stanojlović i izneo da je po njegovom mišljenju ona najgora učesnica Zadruge!

Iskreno kada bih koemntarisao sve, ne zna se šta je gore. Sramota me je šta sam uradio u rijalitiju, kajem se i dan danas, ali ne znam koja budala glasa za njih. Koje mi fanove imamo?! Moje kraljice su uvek verovale da ću se promeniti. Anita se nikada neće promeniti, ne mogu da podržavam ovo i da kažem da je super, kada nije super. Anita je najgori učesnik ikada u rijalitiju, po meni, ne mogu da lažem. I dan danas ne verujem da joj se sviđa neko, nema tu nikakve ljutnje. Ja ne znam šta ovi ljudi rade ili si gej ili si strejt. Zamisli je**š se s muškarcem i s ženom?! Ili voliš da se je**š u du*e ili da ližeš pi**u?! Zamisli kod tate jednog dana dovedeš zeta, a drugog dana snajku. Ja nisam znao da je biseks, ne bih sigurno - rekao je Janjuš.

Slađa Lazić i Marko Marković su takođe imali sukob u kom je Slađa iznela da po njenom mišljenju muškarac mora da bude situiran, te da Marko nije takav, na šta je on izneo da je Slađa bruka za ženski rod!

Ja sam prokomentarisala onaj epitet koji on nosi, a to je: "bivši dečko Stanije Dobrojević". Ja sam komentarisala da je on muška sponzoruša koja je tako nazvana od pojedinih devojaka i muškaraca, jer je ovde ulazio u odnose zbog cigareta, hrane, slatkiša...Kada sam komentarisala na doku, nisam imala lošu nameru, mislim da Marka ne intresuju klinke, već žene koje su starije, bogate žene kojima on ide tako u kupovinu, nosi kese, živi u njihovom stanu i vozi njihova kola. To je bilo moje saznanje o njemu. Kada sam ja ušla, desilo se da je to pokazao...Kada se meni priča da sam ja sponozruša, ja ću da uzvratim - rekla je Slađa.
Kada si lopata - rekao je Marko.
Sećam se da je njemu stiglo pitanje da nema gde da živi, nisam ja ni rekla da je socijalni slučaj, nego sam samo ponovila pitanje koje je stiglo. Rekla sam da nije dobio vizu za Ameriku jer nema ništa na svoje ime - rekla je Slađa.

Autor: Pink.rs