AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Tokom emisije "Pitanja novinara", predstavnica sedme sile je postavila pitanje Sanji Grujić.

Pale su teške reči između tebe i Žane, šta se tu dešava? - glasilo je pitanje
Ona je zbog nedostatka verbalne sposobnosti meni prebacila takve stvari, kao videćeš ti šta ja mogu sa tvojim dečkom, ona je jedna obična prskalica - govorila je Sanja.
Jel misliš da ona ima neke skrivene namere? - upitala je novinarka.
Mislim da ona nama ne može da pokvari vezu, kada sam videla kakve ima sposobnosti, uopšte nisam imala strah od nje. Potpuno sam bezbrižna kada je moja veza sa Markom u pitanju. Vidim da je smešna, nemam potrebu da se osvrćem na nju. - rekla je Sanja

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš njene upadice da nećete imati para ni za kakva putovanja? - glasilo je pitanje.
Ona sve gleda kroz novac. Kada je nekom novac u glavi, ona sve odnose gleda kroz novac. Za neke stvari ću sigurno da je tužim pa ću tom tužbom da platim putovanje, eto našla sam rešenje - kazala je Sanja.
Šta misliš kad kaže za sebe da je gospođetina? - upitala je predstavnica sedme sile.
Ona samo priča o tuđim životima. Ona je ušla kao devojka Jovane Tomić, sad je sa ovim dečkom, ne znamo u kakvom su odnosu, meni je sve u vezi nje lažno. Mnoge su mi stvari smešne kod nje. Sve preokreće u svoju korist

Foto: TV Pink Printscreen

Jel misliš da se njoj istinski sviđa tvoj Marko? - glasilo je pitanje.
Ona je istakla da su joj najprivlačniji Marko Marković, Stefanović i Zvezdan. Ja mislim da su to sve njene provokacije. To je žena kojoj ja ne treba više da dajem na značaju.
Negde si je odmah nakon što je pomenula tvog dečka etiketirala kao svog neprijatelja? - upitala je.
Pa ne baš bukvalno ali ona je veliki manipulator - rekla je Sanja.
Tužbe koje je spremila protiv tebe, šta kažeš na to? - glasilo je pitanje.
Ja nemam više problema sa njima, ja njih neću više komentarisati,ja sam rekla da mislim da jedino oni ovde imaju iskrene emocije. Nisam ih vređala. Ja sam vrlo svesna sebe. Ne zanima me šta Sanja priča. Ja sam ispunjena žena. Ne trošim vreme na gluposti. Neću da dozvolim da neko ovde utiče na mene. Smatram da čovek uči dok je živ.
Da li smatraš da tu ima ljubomore sa njene strane? - upitala je novinarka.
Ona je mene uzela na zub od prvog dana. Mogla bih o tome da pričam do sutra. Ona me je uvukla u taj njihov klinč, da sam htela da se igram sa njima, ja bih to uradila. Meni je i napolju život rijaliti, ovo ovde me ne zanima. Ja sam bila ironična u Amidžiju,to ste mogli da vidite - pričala je Žana.
Šta je uzrok Sanjinog nezadovoljstva? - glasilo je pitanje.
Ona sigurno više voli njega nego on nju. To se vidi, tu se javlja njeno nezadovoljstvo. Smatram da svaka žena treba za sebe da misli najbolje. Ne znam zašto je toliko nesigurna. Ona je ograničena ali okej, mene to ne ugrožava - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam izrekla da sam nezadovoljna - rekla je Sanja.
Kakvo bi bilo učešće Marka Stefanovića da nije Sanje obzirom da si rekla da on nju manje voli? - upitali su je.
Ja ne mogu to da tvrdim ali meni to tako deluje. Ja sa njim nisam dve rečenice progovorila. Ali vidi se da je momak sa kratkim fitiljem. Ne znam kakav bi on bio da nije sa njom - rekla je Žana.

Detaljnije u video prilogu.

Autor: M.Z.