AKTUELNO

Brutalno iskrena!

Predstavnica sedme sile je nakon razgovora sa Bilalom Brajlovićem, podgila i Maju Marinković kako bi sa njom popričala o Bilalovom izlaganju.

Čula si taj naziv "futa" nekoliko puta iz Bilalovih usta nekoliko puta, kako to komentarišeš - pitala je predstavnica sedme sile.
Ne bih ga puno komentarisala, ni njega, ni njegovo izlaganje. Ne osećam potrebu da se pravdam, na to je stavljena tačka. Da postoji gumica, obrisala bih odnos sa njim. Ne može da se vodi normalan dijalog sa njim, ovo mi je niskobudžetna konverzacija. Svi moji bivši kada ustanu, oni pominju: "Ona to radi sa ovim ili onim" - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

To je istina, jedino da nemamo oči, pa da ne vidimo. To se desi iz dana u dan - rekao je Bilal.
Ostavi me na miru da pričam, nemam emocije prema njemu, ravnodušna sam, naravno da se on drži svog stava jer nema prođu. Ja sam se malo više istripovala da sam se zaljubila, međutim, brzo me je prošlo. Ja njemu želim svu sreću, sa mnom više nikada neće biti. Da, ja u prolazu dobacim, ali to ne znači da ostavljam prostor za bilo šta. Klipovi su demantovali sve ono o čemu on priča - rekla je Marinkovićeva.
Ja se celi dan pravdam ljudima da je istina šta pričam i ispadam lažov - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, tvrdim to da mi je on najveći blam! - rekla je Maja.
Jedino je veza sa mnom bila neka veza nešto, sve ostalo su njeni najveći blamovi, poniženja i nešto neverovatno - rekao je Brajlović.
Bilale, ja te ne volim! Da, sramota me je. Sramota me je malo pre i ove svađe. Krenulo je sve u nekom smeru sa Filipom u šali, sve dok nije uvredio mog oca - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ovo prvi put?! Sama po sebe si blam, drago mi je da te ne zanimam - rekao je Bilal.
Majo, je l' možeš da mi uporediš situaciju ove vaše rasprave i onog momenta kada je bio iskren i kada ste otvoreno razgovarali - pitala je novinarka.
Ovo je sada klasična nemoć, tada je bio iskren. Kapiram ga kao dečaka, ja sam vrlo jasna, sažeta. Kada je negde emocija, ja mogu sat vremena da se svađam, a kada je ravna linija, tako je - rekla je Maja.
Da li je pravi razlog to što mu nisi prešla preko Maje Kovačević - pitala je predstavnica sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada mu nisam prešla, jesam u trenutku, ali sam mu se revanširala. Nije me poznavao uživo, pa nije znao kako funkcionišem, ali nije to jedini razlog. Kada nekoga dovoljno volim, možda bih čak i oprostila - rekla je Maja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.