AKTUELNO

Da li je iskren?!

Tokom emisije "Pitanja novinara", ekipa sedme sile je podigla Bilala Brajlovića kako bi prokomentarisao svoj trenutni odnos sa Majom Marinković.

Zbog čega imaš potrebu da iniciraš komunikaciju sa Majom ako već ponavljaš da ne želiš ništa sa njom? - glasilo je pitanje
Pa možda to izgleda samo kad joj tako dam čokoladicu, cigaru. Meni to ništa nije sporno. Ja mogu sa njom sve. Dam i Mići cigaru pa neću da budem sa njim. Svakom ću sve dati. Ali problem je kad dam Maji - rekao je Bilal.
Pokušao si da je poljubiš, šta je sa tim? - upitala je.
Hteo sam da joj pokažem da mogu da je poljubim kad god ja hoću, približio sam se pa odmakao. Njene reakcije su bolesne - kazao je Bilal

Foto: TV Pink Printscreen

Ti tvrdiš da možeš da je vratiš kad god ti hoćeš? - upitala je novinarka,
Ne pita se ona ništa. Evo ti primer Cara i Zvezdana. Devojke ovde se ne pitaju ništa, nemaju nikakav stav ni karakter - rekao je Bilal.
Ona je za tebe rekla da si ti njen najveći blam a negde je delovala da ima iskrene emocije prema tebi? - glasilo je pitanja.
Ona i ja nemamo nikakvu poentu. Ona samo hoće da bude u svakoj temi pa mene bocka tako. ja sam mislio za sebe da sam najgori ali ovde ispadam dobar kad pogledam - kazao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video prilogu.

Autor: M.Z.