AKTUELNO

Iskren do koske!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević, pozvao je Marka Janjuševića Janjuša kako bi prokomentarisao odnos Šarmen Soraje Leoni Altman i Jovane Tomić Matore.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno kada bih koemntarisao sve, ne zna se šta je gore. Sramota me je šta sam uradio u rijalitiju, kajem se i dan danas, ali ne znam koja budala glasa za njih. Koje mi fanove imamo?! Moje kraljice su uvek verovale da ću se promeniti. Anita se nikada neće promeniti, ne mogu da podržavam ovo i da kažem da je super, kada nije super. Anita je najgori učesnik ikada u rijalitiju, po meni, ne mogu da lažem. I dan danas ne verujem da joj se sviđa neko, nema tu nikakve ljutnje. Ja ne znam šta ovi ljudi rade ili si gej ili si strejt. Zamisli je**š se s muškarcem i s ženom?! Ili voliš da se je**š u du*e ili da ližeš pi**u?! Zamisli kod tate jednog dana dovedeš zeta, a drugog dana snajku. Ja nisam znao da je biseks, ne bih sigurno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo imam potrebu ovo da kažem, da ne bude da nešto, ali hoću da kažem zadrugarima da ne treba da me gotive lažno, ako me ne gotive zbog seksualnog opredeljenja, da to bude tako - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.