AKTUELNO

Zamršen klupko!

Tokom emisije "Pitanja novinara", voditelj Darko Tanasijević je podigao Jovanu Tomić Matoru.

Kako se nosiš sa optužbama da si izmanipulisala još jednu devojku u nizu, konkretno mislim na Šarmen? - glasilo je pitanje.
Danas sam malo burnije reagovala prema Šarmen, vikala sam na nju. Neke stvari me nerviraju, ona je upućena u sve i zna šta može najviše da me iznervira. Nijednog trenutka nisam manipulisala njome, simpatije su bile obostrane. Prerano smo ušle u vezu, sve je to bilo prebrzo. Ja sam se tu distancirala ali posle smo popričale da možemo da se družimo - govorila je Matora.
Ali nekako si joj zabola nož u leđa? - upitao je Darko.
Nisam ja nikome zabola nož u leđa, mi smo flertovali pet dana, prijala mi je, nije to ništa bilo iz sažaljenja. Desio se taj poljubac, skroz spontano, to je sve bilo tako bezvezno pa je ispalo nešto - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si onda ušla sa njom u vezu kada od starta nisi bila za to? - upitao je.
Bilo je spontano. Nismo trebale ništa da veličamo, niti da govorimo da li smo u vezi ili ne. Ja sam bila inicijator našeg razgovora. Nisam se osećala dobro što sam to uradila. Osetila je i ona da tu nešto nije u redu. Nijednog trenutka nijedan vid manipulacije nije bio. Nisam za vezu. Prihvatam krivicu ali Šarmen nije osoba koja je povređena i koja je to tako strašno prihvatila - kazala je Matora.
Otišla sam u taj hotel, uradila sam šta sam uradila, posle sam imala potrebu da pričam sa Šarmen - rekla je Matora.
Jel ti znaš da se opet oglasila MC Alex i rekla da si ti teški manipulator? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Opterećuje me ta osoba, jer sam ja to ostavila iza sebe. Ne znam zašto ima takav gnev prema meni - rekla je Matora
Svaka prethodna devojka te je optuživala da si manipulator - kazao je Darko.
Ja se tu ne ljutim, kada dođe do raskida uvek se pričaju takve stvari i postavlja se pitanje ko tu nosi veću krivicu. Najviše me boli za Sanju, vučem te repove. Još uvek nisam to prebolela. Ja sam u Mc Alex tražila Sanju - kazala je Matora.
Ja sam imala drugo mišljenje u utorak. U nedelju sam videla da to nešto nije u redu. Popričale smo i došli do jednog zajedničkog odgovora. Sve je bilo brzo, ugušile smo se i ovo je moralo da se desi. Ja sam videla na žurci da se nešto dešava sa njom i Anitom - rekla je Šarmen.
Što ne priznaš da te je povredila? - upitao je Darko
Mene ne može da povredi neko prema kome nemam emocije, to je bilo sviđanje između nas. Previše sam k srcu sve ovo uzela. Čekala sam trenutak da pričamo. Hteli smo da se vratimo na prvobitno, imali smo super odnos, to je odjednom sve splasnulo. Mi nismo bili sad ne znam godinama zajedno, pa da ja sad tu kao nešto ludujem - kazala je Šarmen.
Ona je inicirala raskid da bi mogla da se vrati kod Anite? - glasilo je pitanje? - glasilo je pitanje.
To možda tako izgleda, ali to ozvaničenje veze, bilo bi drugačije da nismo odmah priznale. Anita i ja smo dve različite osobe, sa mnom ima više komunikacije nego sa njom.Treba i meni dosta vremena da se upoznam sa nekim. To najslađe što je bilo na početku se prekinulo i žao mi je jer je sve bilo lepo - rekla je Šarmen.
Meni je ovo sve novo i htela sam da idemo korak po korak - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja živim ovde isto kao napolju, vec deset rijalitija se ja nekom pravdam. Neću to više da radim. Već sam napeta i sa živcima. U meni se budi neki revolt. Ako vam je lakše, gledajte me kao muškarca - rekla je Matora.
Polemiše se o tvojoj seksualnosti, koje je tvoje opredeljenje? - upitao je Darko.
Ja nisam nikad rekla da sam strejt. Ja sam biseksualka, ovde je samo jedna osoba potvrdila da sam strejt. To što neki ljudi to ne prihvataju, to je druga stvar. Ja stojim iza svojih postupaka.+
Matora ti se stalno vraća, da li misliš da ipak ima emocija prema tebi? - upitao je Darko.
Da, mislim da je to tako, ali ne može još uvek to sebi da prizna.Mislim da sam skroz drugačija u odnosu sa njom nego sa Markom i Zolom. Ja sam skroz drugačija kada sam sa njom - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledali smo tvoj se*s sa Matorom. Mnogi su te osudili,kako na to gledaš? upitao je.
Ja se uopšte ne opterećujem time šta je ko rekao, ja znam da mene moja podržava - kazala je Anita.
Kako ćeš to objasniti detetu? upitao je Darko.
Pa ja sam na ovaj način napravila i njega, miislim on je još mali - rekla je Anita
Mislim da je ona toliko povređena zbog tih bivših devojaka - rekla je.
Milice, kaže Matora da se ti ozbiljno raspituješ? upitao je Darko.
Bilo mi je neobično i čudno. Ja sam na početku rekla da volim čudno, ja nju gledam kao svaku drugaricu,mogu pred njom da se presvučem, ja njih apsolutno gledam isto. Mene to ne radi ni da probam - rekla je Milica.

Detaljnije u video prilogu.

Autor: M.Z.